❓ Irriteer jij je soms ook mateloos aan de meuk op je social media tijdlijnen❓

Ik heb goed nieuws voor je. De tijd van irritatie is voorbij, jij gaat de controle over je tijdlijnen terugpakken! 👊
image
Alle sociale media werken met algoritmes. Al die algoritmes draaien overuren om jou alleen informatie te laten zien waar jij op reageert. Want, wat schieten zij ermee op als jij content te zien krijgt waar je niks mee doet? Precies niks. Ze willen dat jij klikt/koopt/reageert. Dat is het verdienmodel.

Ik ben allang blij als ik het huis weet te verlaten met een laagje mascara op m’n wimpers.

Ik was laatst helemaal klaar met m’n Insta tijdlijn. Ik had te vaak op make-up tutorials geklikt. Als gevolg daarvan krijg ik advertenties te zien met 1001 verschillende kleuren oogschaduw en 35 eyeliners. Ik ben allang blij als ik het huis weet te verlaten met een laagje mascara op m’n wimpers. Totaal niet aan mij besteed.
Ik was laatst helemaal klaar met m’n Insta tijdlijn. Ik had te vaak op make-up tutorials geklikt. Als gevolg daarvan krijg ik advertenties te zien met 1001 verschillende kleuren oogschaduw en 35 eyeliners. Ik ben allang blij als ik het huis weet te verlaten met een laagje mascara op m’n wimpers. Totaal niet aan mij besteed.
Gelukkig heb ik zelf de regie over mijn tijdlijn! Ik ben een avond volop gaan klikken op reisvideo’s, beelden van wintersport en foto’s van lekker eten. Nou. Ik en m’n feed zijn weer dikke vrienden.
Dus. Klaar met alle ellende die je voorbij ziet komen op je socials? Denk goed na over waar je naar kijkt en waar je liked. Je hebt het zelf in de hand 👍
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde