❓ Wat wil jij later worden❓

Ik denk, ik vraag het eens even. Toen we klein waren werd deze vraag regelmatig gesteld. Wat wil je later worden, Iris? Eerst was dat prinses 👸 Toen juffrouw.

Nou, safe to say dat dit allebei mislukt is. Die tweede komt nog het meest in de buurt, nu ik regelmatig trainingen geef voor Flom & Co. Goddank is dat aan volwassenen die me geen juffrouw noemen.

Even terug naar m’n punt. Nu wordt nooit meer aan je gevraagd wat je later wil worden. Ik ken zoveel mensen die op latere leeftijd een switch hebben gemaakt in hun carrière. We hebben nog zoveel ‘later’ voor ons! Laten we alsjeblieft blijven groeien en dromen over wat we allemaal nog kunnen gaan bereiken.

Voor nu ben ik superblij met de stap ik die gemaakt heb. Maar ‘later’ wil ik nog wel graag een opleiding psychologie gaan doen, zodat ik marketing en psychologie kan combineren.

En jij. Wat wil jij later worden?