❗️ ❗️ SUIKERSPIN❗️ ❗️

Milan LagerwerfCindy Rombout en ik zijn goed in wat we doen. Al zeggen we het zelf. Als ik dan toch iets negatiefs aan ons moet noemen is het dan we, tsja, best snel afgeleid zijn.

(Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik m’n Top 2000 lijst nog moet maken. Dus daar snel even aan begonnen)

Anyway. Snel afgeleid dus.

Als je een creatief beroep hebt is het naar mijn idee heel belangrijk dat je je hersenpan even de ruimte geeft. Afleiding is bij ons dus niet altijd een probleem, want het leidt vaak tot mooie ideeën. Maar soms moeten we ons dus echt wel even concentreren en belangrijke dingen bespreken.

Daarom hebben we SUIKERSPIN in het leven geroepen. Als we afdwalen roept 1 van ons dus: SUIKERSPIN! Dan stoppen we met de onzin en gaan we weer verder met concentreren.

Simpel. Maar erg doeltreffend.

Jullie nog tips voor betere concentratie tijdens werk? 😀