❗️ ❗️ SUIKERSPIN❗️ ❗️

Milan Lagerwerf, Cindy Rombout en ik zijn goed in wat we doen. Al zeggen we het zelf. Als ik dan toch iets negatiefs aan ons moet noemen is het dan we, tsja, best snel afgeleid zijn. (Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik m’n Top 2000 lijst nog moet maken. Dus daar snel even aan begonnen) Anyway. Snel afgeleid dus.
image
Als je een creatief beroep hebt is het naar mijn idee heel belangrijk dat je je hersenpan even de ruimte geeft. Afleiding is bij ons dus niet altijd een probleem, want het leidt vaak tot mooie ideeën. Maar soms moeten we ons dus echt wel even concentreren en belangrijke dingen bespreken.

Als ik dan toch iets negatiefs aan ons moet noemen is het dan we, tsja, best snel afgeleid zijn.

Daarom hebben we SUIKERSPIN in het leven geroepen. Als we afdwalen roept 1 van ons dus: SUIKERSPIN! Dan stoppen we met de onzin en gaan we weer verder met concentreren. Simpel. Maar erg doeltreffend.
Jullie nog tips voor betere concentratie tijdens werk? 😀
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde