πŸ™Œ Handjes in de lucht voor de mensen die vinden dat we van de 9 tot 5 werktijden af moeten. EN WEL NU! πŸ™Œ

Er is jaaaaren geleden al onderzocht of de β€˜normale werktijden’, dus van 9 tot 5, wel goed voor ons zijn. Dr. Paul Kelley is deze held. Professor op de Oxford Universiteit. Niet de minste, inderdaad.
image

Als we onszelf dwingen om eerder op te staan is dat slecht voor onze productiviteit EN onze gezondheid.

Het komt erop neer dat ieder mens heeft een lichaamsklok heeft. Die is voorgeprogrammeerd en die kun je ook niet veranderen. Als we onszelf dwingen om eerder op te staan is dat slecht voor onze productiviteit EN onze gezondheid. Dat is ook getest op een school in Engeland. De starttijd van de lessen veranderde van 8.30 uur naar 10.00 uur. De aanwezigheid en de prestaties van de studenten verbeterde aanzienlijk.
Laten we hiervan leren. We hebben ons ritme al aangepast met het hele thuiswerk verhaal. Nu allemaal lekker uitslapen en werken wanneer jij het productiefst bent. Ik ben benieuwd naar de resultaten! Wanneer begin jij het liefst met werken?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde