Alles over adverteren

Het lijkt zo simpel. Gooi wat geld tegen een post aan en je krijgt meer bereik. Een kind kan de was doen. Maar think again, my friend. Om goed te adverteren op social media heb je minimaal een half jaar van je leven, een diploma in coderen, een dikke portie engelengeduld en de ziel van je eerstgeborene nodig. Algoritmes zijn ingewikkeld, mensen.
image
image

Advertenties zijn er altijd en overal

Waarom krijg je advertenties voor een nieuwe televisie te zien als je 1,5 week geleden een keer per ongeluk elektronica hebt aangeklikt op bol.com? Het is de wondere wereld van adverteren.

GGD

Strategie, campagne creatie, advertenties

Dit team gaat aan de slag met jouw advertenties

Iris is onze advertentie expert. Ze duikt dagelijks in de krochten van allerlei algoritmes om leads binnen te halen voor onze klanten. Ze heeft zich volledig verdiept in LinkedIn, Facebook en Instagram adverteren. Milan gaat aan de slag met je Google advertenties, hij weet alles van SEO, Display advertenties, zoeknetwerken en waarom er een advertentie over tin taxeren verschijnt als jij Marktplaats opent.
Image

Wij regelen advertenties voor deze bedrijven

Even terug refererend naar de eerste alinea op deze pagina: wij hebben dus wel een half jaar van ons leven gestoken in algoritmes leren kennen, een codeerdiploma behaald en wij gooien nog maar zelden onze laptop uit het raam uit frustratie. Wil je een geweldige advertentiecampagne? Dan moet je dus bij ons zijn. 

Na het invullen van het formulier begroeten wij je als een blije labrador.

Even kennismaken? En wie weet mogen wij straks jouw teksten schrijven!