Als mijn inkomsten wegvallen, heb ik helemaal nergens recht op.. 😅

Midden in de c-crisis ben ik samen met Iris & Cindy gaan ondernemen. Omdat wij vorig jaar geen omzet hebben gedraaid, kunnen wij geen aanspraak maken op de NOW. Stilzitten in de nieuwe lockdown betekent voor ons dus nul inkomsten.
image
Gaan wij nu rellen, ons opstandig gedragen & lak hebben aan de regels? Nee! Toch moeten onze werkzaamheden door blijven gaan. Hiervoor moeten wij af en toe de hort op. Wij hebben namelijk ook werkzaamheden die niet uit te voeren zijn vanaf mijn fluweel gele bankstel. Zoals videoproducties & fotoshoots.

Stilzitten in de nieuwe lockdown betekent voor ons dus nul inkomsten.

Maar.. Misschien kan jij ons helpen om wat veiliger te werken. Wij maken ook websites & webshops. En ondersteunen ook bij advertenties, (vacature)teksten & designwerkzaamheden.
Dus wees een held & tag een persoon die wij kunnen helpen! Vijf-triljoen-miljard keer dank! ❤️ #ondernemen#marketing
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf