Casussen

UwDigitaleBoekhouder + JRK Finance

Dominique en Stefan zijn al een tijdje aan de weg aan het timmeren met hun bedrijf UwDigitaleBoekhouder.nl. Maar, het groeit zo hard dat ze naast ZZP’ers ook het MKB willen gaan bedienen. En dan wordt het jasje ineens te klein.  

UwDigitaleBoekhouder.nl is een platform voor zzp’ers die hun boekhouding willen uitbesteden. JRK Finance gaat grotere klanten bedienen. Er is dus een compleet nieuwe huisstijl, invalshoek en marketingstrategie nodig.

Voor beide bedrijven voeren wij de marketing uit. Van het bouwen van de websites tot het maken van video’s. Van klanten bezoeken en interviews afnemen tot social media & vacatureteksten schrijven. Wij zorgen dat UwDigitaleBoekhouder.nl en JRK Finance top of mind zijn bij de doelgroep. 

De liefde is wederzijds

YMatch

Ymatch is een recruitment & detacheringsbureau dat de afgelopen jaren flink is gegroeid. Met een heel enthousiast team bemiddelen zij personeel. Zoals elk bedrijf dat wil groeien, zetten zij langzaam de eerste stapjes op het gebied van marketing.  

Om 2020 af te sluiten wilde YMatch graag een kerstvideo. In deze video hebben alle medewerkers van Ymatch een rol gekregen. Kijk vooral zelf hoe kerst & vakgebied gecombineerd is.

Van een spontane kaart in de brievenbus wordt iedereen blij! Milan ontwierp voor YMatch 10 ansichtkaarten. Zo kunnen de mensen van YMatch spontaan een kandidaat of een zakenrelatie verrassen! Hoe leuk!

De liefde is wederzijds

Mediator Peggy Kruin

Peggy is mediator. Ze is ontzettend goed in wat ze doet. Heeft voldoende klanten en kan ook nog eens heel leuk schrijven. De reden dat ze bij ons aanklopte? 

Ze wist niet hoe ze haar doelgroep moest bereiken. Je kan de leukste content van de wereld hebben. Maar als die content niet bij je doelgroep terecht komt heb je er niets aan. 

We hebben voor Peggy een conversiegerichte website gemaakt. Haar (potentiële) klanten weten meteen waar ze aan toe zijn. De website is SEO-proof en staat bol van de leuke reviews. 

We helpen Peggy nog steeds, door de juiste kanalen te gebruiken en haar content daarop toe te spitsen. Ze heeft nu dus ook een sterke social media strategie waarmee ze nieuwe klanten binnenhaalt. 

Cursus vacatureteksten

Hoe schrijf je een goede vacaturetekst? Een tekst die de juiste doelgroep aanspreekt en ook nog eens lekker leest? Iris en Cindy organiseerden de cursus 'Kneitergoede vacatureteksten schrijven' voor YMatch. 
De training vacatureteksten schrijven is mede gebaseerd op geheime info die wij verkregen toen wij in Dublin op bezoek waren bij onze vrienden van Indeed. 

YTFiscaal

Soms is het gewoon tijd voor een nieuwe huisstijl. Zo ook bij Yvonne. 

Yvonne is fiscaal econoom en belastingadviseur en geeft les op de Erasmus Universiteit. Haar bedrijf ScientiaFiscalis bestaat al jaren. Maar de website is verouderd. En niemand snapt de naam. Latijn is een verloren taal, mensen.  

We hebben een nieuwe huisstijl voor Yvonne gemaakt. Compleet met begrijpelijke naam, nieuw logo en een eigentijdse website die helemaal bij haar past.

2500000

Mensen bereikt met campagnes

2020

Startjaar

6

Klanten

Hoogste conversie

Omdat wij altijd aan het testen zijn, weten we wat werkt. En daar pluk jij de vruchten van!

Samen groeien

Wij werken samen met grote bedrijven, maar ook met eenmanszaken. Wij vinden het even leuk, zolang we maar samen kunnen groeien!

Creatieve kronkels

Wij zijn vroeger in een bad met creativiteit gevallen. Geef ons een opdracht & we verbazen je met de uitkomst!

Unieke campagnes

Wij kijken wat bij je past. En maken een unieke campagne waarmee jij kan scoren!

OMG zo leuk dat jullie 3 dit samen gaan doen! Jullie zijn één van de meest buiten de kaders denkende marketingteams waar ik mee heb gewerkt!
ANOUK REES
ONLINE MARKETING PROFESSIONAL

Samen werken aan oplossingen

1

Probleem

We starten altijd met het probleem. Meer klanten nodig? Betere employer branding? Benoem het probleem & wij lossen het op!

2

Strategiesessie

We bepalen samen hoe we het probleem gaan oplossen. Tijdens het gehele proces houden we goed contact: op vaste momenten tonen wij de voortgang & heb jij de controle over de uitkomst.

3

Uitrollen

Leuk! Samen zijn we tot een mooi product gekomen. Nu is het tijd om het via de strategiekalender uit te rollen.

4

Leren & aanpassen

Werkt het? Slaat het aan? Moeten we bijsturen? We leven in een 24-uurs economie dus dat betekent dat we ook flexibel moeten zijn in de strategie. Met een dynamische strategie blijft het product goed presteren!

De verf op de muur in het huis van een schilder bladert altijd af..

De verf op de muur in het huis van een schilder bladert altijd af..

Dit is ook wel een beetje het geval bij ons.. Wij zijn dan geen schilders, maar iets cruciaals ontbreekt wel…

Lees verder
Mozes kriebel, we bestaan alweer (bijna) een jaar!

Mozes kriebel, we bestaan alweer (bijna) een jaar!

Om dit te vieren nodigde ik Iris en Cindy uit in de kas bij mijn ouders in de tuin. Eigenlijk zegt dit uitje gelijk…

Lees verder
‘Doe jij hier eens even iets creatiefs mee.’

‘Doe jij hier eens even iets creatiefs mee.’

In mijn vorige leven als marketeer in loondienst waren het vaak de mensen van sales die aan mijn bureau kwamen…

Lees verder
Met mijn handen vol cameraspullen, stormt een gast van minstens 2 meter op me af. Ik schrik. 

Met mijn handen vol cameraspullen, stormt een gast van minstens 2 meter op me af. Ik schrik. 

Oke, ik schrik nogal snel. Van een onverwachte beweging kan ik al een heel, uhum, mannelijk gilletje slaken.  Maar goed.…

Lees verder

Wij zijn Flom & Co.

Aangenaam. Wij zijn de Flommetjes & Co'tjes achter de naam.

MILAN LAGERWERF
MARKETING STRATEEG
Bedenkt creatieve concepten & rolt de strategie uit. Duikt al jaren de krochten van het web in om marketingkennis te absorberen.
CINDY ROMBOUT
JOURNALIST / COPYWRITER
Is de tekst magiër. Goochelt daarnaast met de cijfertjes in de administratie. Is van origine journalist & zorgt dat de PR tot in de puntjes geregeld is.
IRIS LOMMERDE
CAMPAGNES / ADVERTENTIES
Doet alles met enthousiasme. Relatiebeheer. Social Media. Stukkies tikken. Campagnes bouwen. En ons Iris weet alles van adverteren.

Even babbelen?

Het is gezellig, leerzaam & wie weet heb jij straks een nieuwe groeistrategie!