‘Deel Europees Parlement wil gepersonaliseerde advertenties verbieden.’ ❓ Terecht of niet ❓

Ik heb een haat-liefde verhouding met social media. Die ‘haat’ kant komt vanuit het hoge gehalte narigheid, kinderen die online gepest worden bijvoorbeeld. En dat iedereen en z’n moeder maar allerlei ellende de wereld in kunnen blaten zonder filter.
image
Een van de dingen die ik top vind aan social media zijn die gepersonaliseerde advertenties. Ik type 1 keer dat ik op zoek ben naar nieuwe Vans. En daarna komen ze gewoon op me af. 😃 Gepersonaliseerde advertenties maken mijn leven eerder makkelijk dan dat ik er last van heb.

Ik zie de gepersonaliseerde advertenties niet zo snel vertrekken.

In het Europees Parlement wil een gedeelte de gepersonaliseerde advertenties verbieden in verband met privacy. Is ook wat voor te zeggen. Ik zie de gepersonaliseerde advertenties niet zo snel vertrekken. Dat betekent een leven zonder social media en Google, want die bestaan door advertenties. Ik weet niet hoe het met jullie zit. Maar ik kan me een leven zonder Google niet voorstellen.
In het Europees Parlement wil een gedeelte de gepersonaliseerde advertenties verbieden in verband met privacy. Is ook wat voor te zeggen. Ik zie de gepersonaliseerde advertenties niet zo snel vertrekken. Dat betekent een leven zonder social media en Google, want die bestaan door advertenties. Ik weet niet hoe het met jullie zit. Maar ik kan me een leven zonder Google niet voorstellen.
Wat vind jij? Gepersonaliseerde advertenties de wereld uit?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde