Dit doen wij voor jou

Webdesign

Opvallende en onderscheidende websites maken vinden we helemaal te gek. Dat je doelgroep op je website komt en denkt: Wow, hier voel ik me helemaal door aangesproken.

Social Media Beheer

Zolang de Mark Zuckerbergs van de wereld het te zeggen hebben gaat social media nergens heen. Dus dan kun je er maar beter gebruik van maken.

Webteksten

Een blog voor op je social media? Een artikel over een bepaald onderwerp? SEO teksten voor op je website?

Recruitment Marketing

Wij van Flom & Co. hebben elkaar leren kennen toen we de marketingafdeling van een uitzendbureau vormden. Met al die kennis over recruitment moeten we dus wat.

Video

Video’s zijn er in alle soorten en maten. Van Forrest Gump tot dansjes op TikTok, en alles ertussenin. Wij houden ervan, en maken ze ook heel graag.

Trainingen

Zelf leren? Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van marketing.

Adverteren

Het lijkt zo simpel. Gooi wat geld tegen een post aan en je krijgt meer bereik. Een kind kan de was doen. Niets is minder waar..

Podcast

Wij moeten er niet meer aan denken een stuk te lopen/fietsen/autorijden/in de trein te zitten zonder een podcast bij de hand. En wij zijn niet de enigen. Podcasts zijn booming.

Animatievideo

Voor de 360ste keer een mail verstuurd over het nieuwe CRM systeem en doet nog steeds niemand het goed? Heel irritant. Misschien kun je in de 361ste mail een animatievideo toevoegen!

image

Gratis strategiesessie

Weet je niet welke diensten je nodig hebt? Of wil je even dubbelchecken wat jouw bedrijf nodig heeft qua marketing? Plan dan gratis een strategiesessie in met onze marketingstrateeg!

Eigenwijs, speels, creatief en vooral gedreven professionals met kennis van zaken. Laag drempelig, geen gedoe met dure proposities, geen ellen lange voorstellen, gewoon hands-on, dit gaan we voor je doen en dat kost het. Houden wij van bij de Masters Group.

Avatar
Raimond Honig
COO Masters in Finance

We twijfelden of jullie niet té hip waren voor onze doelgroep. Resultaat was een frisse campagne die voor ons anders was dan anders. Concreet: een aantal hele leuke video’s en aanmeldingen voor ons tripje naar de Floriade. Heldere communicatie, creatieve ideeën en ontzettend leuk uitgewerkt.

Avatar
Babet Walker
Communicatieadviseur ViS Detachering

We wilden onze bedrijfsidentiteit herzien. We hebben nu een ijzersterke website, die zeker gaat bijdragen aan het behalen van onze doelen. En natuurlijk een goede samenwerkingspartner! Marketing organisatie die echt moeite doet om je vraagstuk duidelijk te krijgen, zodat ze topkwaliteit kunnen leveren. En dat ook nog eens tegenover een scherpe prijs.

Avatar
Martijn van Beek
Eigenaar Channel Orange