Dit bericht kreeg ik deze week binnen

als reactie op mijn blije verhaal over het intrekken in ons nieuwe kantoor..“De afgelopen maanden waren voor mij prut”. Schreef de beste man.
image
En dit grijpt mij toch wel aan. Ik zie op televisie ondernemers zwoegen. Ik lees het in kranten. En nu wordt het tastbaar in mijn mailbox. In het bericht wordt mij gevraagd naar het geheim.. Er is geen geheim:

Ik heb ook niet direct de gouden formule in handen.

➡️ We zijn een piepjong bedrijf, wij moeten er dus ook dagelijks keihard voor werken om nieuwe klanten te overtuigen. En we lijken de gunfactor te hebben. (Echt heel fijn!)
Maar goed. Waar het op neerkomt.. Ik heb ook niet direct de gouden formule in handen om prut maanden om te zetten in gouden maanden. Maar ik denk dat iedereen wel een gunfactor kan gebruiken. Dus het idee: prijs een ondernemer aan in de comments #gunfactor.
Ik begin! ➡️ Robin Lommerde, geweldige filmmaker & startend ondernemer. ➡️ Paulien van Bunnik – CV Atelier een online vriend van Flom & Co., leuk mens & top ondernemer! ➡️ Brenda Pons, voor leuke yogalessen! Aanrader! (Ook voor bedrijven!) Welke ondernemer vind jij top? Laat het weten in de reacties! 🙂
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf