Dit doen we

Websites

Begin je net als ZZP’er, heb je een hopeloos verouderde website of iets ertussenin? No worries. We’ve got your back. Een basis website bouwen we binnen 1 dag voor je. Voor de ingewikkeldere toeters en bellen komen we bij je langs, doen we een uitgebreide strategiesessie, maken we beeldmateriaal, schrijven we de beste teksten en maken we de boel SEO proof.

Teksten

Teksten schrijven. Worden we zielsgelukkig van. Stiekem vinden we dit alledrie het leukst. (Niet tegen Video vertellen). Een grote bulk informatie omtoveren tot een begrijpbaar stuk tekst, een interview, een wervend verhaal? Wij verdiepen ons in de materie en produceren kwaliteit. Een saaie websitetekst omtoveren tot een leuk verhaal wat OOK NOG SEO proof is? Doen we! Je snapt de strekking. We schrijven graag. 

Recruitment marketing

Gezamenlijk hebben wij bijna 20 jaar ervaring in de uitzendbranche. Met die kennis in onze bovenkamers moeten we iets. Dus schrijven we de allerleukste en best converterende vacatureteksten voor je. Of we geven je training zodat je het zelf kan. We bouwen werken bij websites en meer van dat. Benieuwd? Klik maar even door.

Adverteren

Met een schitterende advertentie in de krant staan, of op Facebook, Instagram of LinkedIn. Kan allemaal, maar het is belangrijk om te weten waar jouw doelgroep zich bevindt. De eerste stap is weten op welk platform je jouw zuurverdiende pegels wil besteden. Dan gaan we verder kijken en maken we allerlei moois voor je.   

E-mail

Wil je via e-mail een boodschap luid en duidelijk bij je doelgroep krijgen? Wij verzorgen de tekst en het ontwerp voor jouw bulkmail. Wil je een periodieke nieuwsbrief versturen? Ook daar helpen we je bij. Het liefst leren we jou hoe je het goed aanpakt, zodat je het na een tijd helemaal zelf kan regelen. Met ons achter de hand als je eigen nieuwsbrief helpdesk!

Social Media

Instagram. Facebook. LinkedIn. Snapchat. Joh, we weten zelfs hoe TikTok werkt. Flom & Co. optimaliseert jouw social media kanalen voor je marketingstrategie.

Design

Begin je net als zzp’er? Cool. Wij helpen je met het design van je huisstijl. Logo, website, visitekaartjes, e-mailhandtekening, het ontwerp van je LinkedIn pagina. Noem maar op. Ook als je geen beginnende zzp’er bent trouwens. We zijn er voor alle bedrijven! Milan ontwierp al een keer het uiterlijk van een stadsbus! Ook je advertenties voor printed media fixen we voor je.

De liefde is wederzijds

2500000

Mensen bereikt met campagnes

2020

Startjaar

6

Klanten

Video

Video is sexy. Iedereen is aan het vloggen. En een bedrijf zonder video? Dat kan écht niet.

Rustig aan. Video is voor bedrijven vaak rete spannend. Daarom zijn wij er voor je. Wij kijken of video nodig is voor jouw marketingstrategie & in welke vorm je video het beste kan inzetten.

Hoogste conversie

Omdat wij altijd aan het testen zijn, weten we wat werkt. En daar pluk jij de vruchten van!

Samen groeien

Wij werken samen met grote bedrijven, maar ook met eenmanszaken. Wij vinden het even leuk, zolang we maar samen kunnen groeien!

Creatieve kronkels

Wij zijn vroeger in een bad met creativiteit gevallen. Geef ons een opdracht & we verbazen je met de uitkomst!

Unieke campagnes

Wij kijken wat bij je past. En maken een unieke campagne waarmee jij kan scoren!

OMG zo leuk dat jullie 3 dit samen gaan doen! Jullie zijn één van de meest buiten de kaders denkende marketingteams waar ik mee heb gewerkt!
ANOUK REES
ONLINE MARKETING PROFESSIONAL

Samen werken aan oplossingen

1

Probleem

We starten altijd met het probleem. Meer klanten nodig? Betere employer branding? Benoem het probleem & wij lossen het op!

2

Strategiesessie

We bepalen samen hoe we het probleem gaan oplossen. Tijdens het gehele proces houden we goed contact: op vaste momenten tonen wij de voortgang & heb jij de controle over de uitkomst.

3

Uitrollen

Leuk! Samen zijn we tot een mooi product gekomen. Nu is het tijd om het via de strategiekalender uit te rollen.

4

Leren & aanpassen

Werkt het? Slaat het aan? Moeten we bijsturen? We leven in een 24-uurs economie dus dat betekent dat we ook flexibel moeten zijn in de strategie. Met een dynamische strategie blijft het product goed presteren!

Ok mensen, even wat vrolijks tussendoor. Komedieseries!

Ok mensen, even wat vrolijks tussendoor. Komedieseries!

Wij bij Flom & Co. zijn er nogal dol op. Friends, Brooklyn 99, The Big Bang Theory #loveit. Maar de huidige favoriet? The…

Lees verder
Stop ermee. Alsjeblieft. 🥲

Stop ermee. Alsjeblieft. 🥲

Ja, ik wil lezen waar jij voor staat. Hoe jij denkt. Máár dan wel over dingen waar je bevlogen in…

Lees verder
De verf op de muur in het huis van een schilder bladert altijd af..

De verf op de muur in het huis van een schilder bladert altijd af..

Dit is ook wel een beetje het geval bij ons.. Wij zijn dan geen schilders, maar iets cruciaals ontbreekt wel…

Lees verder
Mozes kriebel, we bestaan alweer (bijna) een jaar!

Mozes kriebel, we bestaan alweer (bijna) een jaar!

Om dit te vieren nodigde ik Iris en Cindy uit in de kas bij mijn ouders in de tuin. Eigenlijk zegt dit uitje gelijk…

Lees verder

Wij zijn Flom & Co.

Aangenaam. Wij zijn de Flommetjes & Co'tjes achter de naam.

MILAN LAGERWERF
MARKETING STRATEEG
Bedenkt creatieve concepten & rolt de strategie uit. Duikt al jaren de krochten van het web in om marketingkennis te absorberen.
CINDY ROMBOUT
JOURNALIST / COPYWRITER
Is de tekst magiër. Goochelt daarnaast met de cijfertjes in de administratie. Is van origine journalist & zorgt dat de PR tot in de puntjes geregeld is.
IRIS LOMMERDE
CAMPAGNES / ADVERTENTIES
Doet alles met enthousiasme. Relatiebeheer. Social Media. Stukkies tikken. Campagnes bouwen. En ons Iris weet alles van adverteren.

Even babbelen?

Het is gezellig, leerzaam & wie weet heb jij straks een nieuwe groeistrategie!