Dit doen we

Websites

Begin je net als ZZP’er, heb je een hopeloos verouderde website of iets ertussenin? No worries. We’ve got your back. Een basis website bouwen we binnen 1 dag voor je. Voor de ingewikkeldere toeters en bellen komen we bij je langs, doen we een uitgebreide strategiesessie, maken we beeldmateriaal, schrijven we de beste teksten en maken we de boel SEO proof.

Teksten

Teksten schrijven. Worden we zielsgelukkig van. Stiekem vinden we dit alledrie het leukst. (Niet tegen Video vertellen). Een grote bulk informatie omtoveren tot een begrijpbaar stuk tekst, een interview, een wervend verhaal? Wij verdiepen ons in de materie en produceren kwaliteit. Een saaie websitetekst omtoveren tot een leuk verhaal wat OOK NOG SEO proof is? Doen we! Je snapt de strekking. We schrijven graag. 

Recruitment marketing

Gezamenlijk hebben wij bijna 20 jaar ervaring in de uitzendbranche. Met die kennis in onze bovenkamers moeten we iets. Dus schrijven we de allerleukste en best converterende vacatureteksten voor je. Of we geven je training zodat je het zelf kan. We bouwen werken bij websites en meer van dat. Benieuwd? Klik maar even door.

Adverteren

Met een schitterende advertentie in de krant staan, of op Facebook, Instagram of LinkedIn. Kan allemaal, maar het is belangrijk om te weten waar jouw doelgroep zich bevindt. De eerste stap is weten op welk platform je jouw zuurverdiende pegels wil besteden. Dan gaan we verder kijken en maken we allerlei moois voor je.   

E-mail

Wil je via e-mail een boodschap luid en duidelijk bij je doelgroep krijgen? Wij verzorgen de tekst en het ontwerp voor jouw bulkmail. Wil je een periodieke nieuwsbrief versturen? Ook daar helpen we je bij. Het liefst leren we jou hoe je het goed aanpakt, zodat je het na een tijd helemaal zelf kan regelen. Met ons achter de hand als je eigen nieuwsbrief helpdesk!

Social Media

Instagram. Facebook. LinkedIn. Snapchat. Joh, we weten zelfs hoe TikTok werkt. Flom & Co. optimaliseert jouw social media kanalen voor je marketingstrategie.

Design

Begin je net als zzp’er? Cool. Wij helpen je met het design van je huisstijl. Logo, website, visitekaartjes, e-mailhandtekening, het ontwerp van je LinkedIn pagina. Noem maar op. Ook als je geen beginnende zzp’er bent trouwens. We zijn er voor alle bedrijven! Milan ontwierp al een keer het uiterlijk van een stadsbus! Ook je advertenties voor printed media fixen we voor je.

De liefde is wederzijds

2500000

Mensen bereikt met campagnes

2020

Startjaar

6

Klanten

Video

Video is sexy. Iedereen is aan het vloggen. En een bedrijf zonder video? Dat kan écht niet.

Rustig aan. Video is voor bedrijven vaak rete spannend. Daarom zijn wij er voor je. Wij kijken of video nodig is voor jouw marketingstrategie & in welke vorm je video het beste kan inzetten.

Hoogste conversie

Omdat wij altijd aan het testen zijn, weten we wat werkt. En daar pluk jij de vruchten van!

Samen groeien

Wij werken samen met grote bedrijven, maar ook met eenmanszaken. Wij vinden het even leuk, zolang we maar samen kunnen groeien!

Creatieve kronkels

Wij zijn vroeger in een bad met creativiteit gevallen. Geef ons een opdracht & we verbazen je met de uitkomst!

Unieke campagnes

Wij kijken wat bij je past. En maken een unieke campagne waarmee jij kan scoren!

OMG zo leuk dat jullie 3 dit samen gaan doen! Jullie zijn één van de meest buiten de kaders denkende marketingteams waar ik mee heb gewerkt!
ANOUK REES
ONLINE MARKETING PROFESSIONAL

Samen werken aan oplossingen

1

Probleem

We starten altijd met het probleem. Meer klanten nodig? Betere employer branding? Benoem het probleem & wij lossen het op!

2

Strategiesessie

We bepalen samen hoe we het probleem gaan oplossen. Tijdens het gehele proces houden we goed contact: op vaste momenten tonen wij de voortgang & heb jij de controle over de uitkomst.

3

Uitrollen

Leuk! Samen zijn we tot een mooi product gekomen. Nu is het tijd om het via de strategiekalender uit te rollen.

4

Leren & aanpassen

Werkt het? Slaat het aan? Moeten we bijsturen? We leven in een 24-uurs economie dus dat betekent dat we ook flexibel moeten zijn in de strategie. Met een dynamische strategie blijft het product goed presteren!

Die video op jullie website! Hilarisch!

Die video op jullie website! Hilarisch!

Op onze Flom & Co. website prijkt sinds onze oprichting in het jaar 2020 een geinige video. Een meesterwerk van onze Milan dat ‘Even in…

Lees verder
Moeten we een gezamenlijke afspraak maken even te stoppen met polls op LinkedIn?

Moeten we een gezamenlijke afspraak maken even te stoppen met polls op LinkedIn?

Een maandje ofzo. Want de polls gaan nu vooral over hoe stom polls wel niet zijn.Ik kan zelf ook geen…

Lees verder
Uitgeput. Vermoeid. Ik was het. Na elke lunch stortte ik in.

Uitgeput. Vermoeid. Ik was het. Na elke lunch stortte ik in.

De bekende after lunch dip. Toen ik nog werkte in loondienst vond ik dit minder erg. Na de lunch een…

Lees verder
Een hielenlikker, een slijmbal. Ik ben het.

Een hielenlikker, een slijmbal. Ik ben het.

Zit ik op het terras? Dan bedank ik de ober of serveerster ongeveer 27x. Bestelling opgenomen? Dankjewel! Drankje op tafel?…

Lees verder

Wij zijn Flom & Co.

Aangenaam. Wij zijn de Flommetjes & Co'tjes achter de naam.

MILAN LAGERWERF
MARKETING STRATEEG
Bedenkt creatieve concepten & rolt de strategie uit. Duikt al jaren de krochten van het web in om marketingkennis te absorberen.
CINDY ROMBOUT
JOURNALIST / COPYWRITER
Is de tekst magiër. Goochelt daarnaast met de cijfertjes in de administratie. Is van origine journalist & zorgt dat de PR tot in de puntjes geregeld is.
IRIS LOMMERDE
CAMPAGNES / ADVERTENTIES
Doet alles met enthousiasme. Relatiebeheer. Social Media. Stukkies tikken. Campagnes bouwen. En ons Iris weet alles van adverteren.

Even babbelen?

Het is gezellig, leerzaam & wie weet heb jij straks een nieuwe groeistrategie!