Een naam verstaan als iemand belt, ik ben daar dus heel slecht in.

Laatst werd ik gebeld. De man aan de andere kant van de lijn stelde zich voor. Het probleem is alleen dat de eerste seconden van een telefoongesprek bij mij altijd pure chaos zijn. 
 
Vaak lijkt het alsof er van alles gebeurt: er valt een glas op de grond, de airfryer piept of ons Iris roept enthousiast wat door de ruimte.
 
Niks aan de hand zou je denken? Dan vraag je toch nog een keer met wie je spreekt. Ja. Goed plan. Alleen mijn oren en hersenen communiceren dan niet met elkaar: de naam komt niet door. En 4x vragen hoe iemand heet, dat is ook weer zoiets.
 
Dus. Afgelopen week heb ik een afspraak ingepland met een man waar ik de naam niet van weet. En dan begint de zoektocht.. 
 
Ik heb toen lukraak iemand toegevoegd op LinkedIn waarvan ik een vermoeden had dat dit de persoon in kwestie was. Ik ontving een ontmoedigende ‘’Kennen wij elkaar?‘’. 
 
Ik zat mis! 
 
Op basis van een toonklank: ik wist hoe de naam ongeveer moest klinken, ben ik verder gaan zoeken tussen de likes van een bedrijfsaccount. En hup! Volgens mij heb ik de goede persoon te pakken. 
 
Mijn verwachting is dat Julien vrijdag ons kantoor binnenstapt. Ik hou jullie op de hoogte of dit klopt!
 
Heb jij weleens een naam-flater geslagen?