Gratis Strategiesessie?
  image
  ‘Hoi, ik ben Milan. Ik kijk ernaar uit om samen  je bedrijf door te nemen en de eerste stappen te zetten naar een strategie die voor jou werkt!’
  Laat je gegevens achter, dan plannen we een sessie in!
  “We zijn heel blij met de input van Flom & Co. en in het bijzonder met de sessie met Milan die ons meenam in de belevingswereld van onze doelgroep. En die verschilt nogal met die van ons.” – Ciska Jol, GGD

  Eigenwijs, speels, creatief en vooral gedreven professionals met kennis van zaken. Laag drempelig, geen gedoe met dure proposities, geen ellen lange voorstellen, gewoon hands-on, dit gaan we voor je doen en dat kost het. Houden wij van bij de Masters Group.

  Avatar
  Raimond Honig
  COO Masters in Finance

  We zijn heel blij met de input van Flom & Co en in het bijzonder met de sessie met Milan die ons meenam in de belevingswereld van onze doelgroep. En die verschilt nogal met die van ons 🙂 Ga kennismaken en merk hoeveel kennis en kunde er in huis in en hoe leuk ze zijn.

  Avatar
  Ciska Jol
  Communicatieadviseur GGD

  Onze ervaring is goed! Het werk is creatief, fris en we bereiken onze doelen er mee. Samen ontwikkelden we een onderscheidende, frisse en opvallende manier van communiceren met onze klanten en andere stakeholders. Flom & Co. is een toegankelijk en praktisch marketing bureau dat levert. 

  Avatar
  Edwin van den Oever
  Managing Director LifeSight
  image

  Ons adres

  Draai 11, 3311JJ in Dordrecht
  (Boven de Univé)
  (Naast een draaiende brug)

  image

  Telefoonnummer

  078 208 4707

  image

  E-mail

  hallo@flomenco.nl