Ik ben vandaag jarig! Jeej!

En dat betekent dat iedereen nu een keer zijn of haar verjaardag in coronatijd heeft gevierd. Op kantoor aten we vorig jaar voor het eerst taart op anderhalve meter afstand. Een beetje lacherig en onwennig. De eerste lockdown werd een paar dagen later aangekondigd.
image
Het is misschien een onpopulaire mening, maar het vieren van verjaardagen mis ik echt totaal niet. Vooral niet dat gedoe in een kring met een schaal kaas en worst. Ik ‘vier’ mijn verjaardag al heel lang niet meer op die manier. Al jaren neem ik mijn gezin, inclusief mijn ouders, mee uit eten op 11 maart. En dat mis ik uiteraard wel.

Op kantoor aten we vorig jaar voor het eerst taart op anderhalve meter afstand. Een beetje lacherig en onwennig.

Vandaag dus wederom taart op anderhalve meter. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer gezellig naar een restaurant! Wat mis jij het meest tijdens de lockdown?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout