‘’Ik ga ambitieloos door het leven.. En het is heerlijk!’’

Milan interviewde Iris deze week. En dit levert een leuk kijkje op in onze Flom & keuken. Iris is een blij ei. Een enthousiaste stuiterbal. Geef het een naam. Ik ben benieuwd naar haar geheim.
image
‘’Ik heb geen verwachtingen van mensen, situaties of van wat dan ook. En dat is fijn. Ik ga ook ambitieloos door het leven.’’

Dit is wel even ‘different cook’.

Heel mijn Instagram & LinkedIn staat vol met mensen met oneindige ambities. Dus dit is wel even ‘different cook’. Ik neem een slok van mijn koffie in de hoop dat Iris verder gaat bazelen. ‘’Ik zag mezelf ook nooit met een eigen bedrijf. Cindy & Milan stelden het voor. En ik was gelijk enthousiast. Het maakte me blij. Ik wil werk dat ik leuk vind.’’
Ik probeer Iris in een hoekje te drijven met vragen zoals: hoe zie je het voor je over 5 jaar? ‘’Dit jaar kwam er ineens een pandemie op ons dak. Kon jij dat voorspellen? Nee! Dus ik blijf doen wat mij blij maakt. En ik heb gewoon lekker geen verwachtingen. Heerlijk!’’ Zo. We kennen Iris nu weer een stukje beter. Kan jij je vinden in het ambitie verhaal?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf