Ik moest weg. Gewoon weg.

Dik een jaar geleden begon ik met ondernemen. En hoe spannend dat ook in het begin was. Na een tijdje kreeg ik daar ook handigheid in. En dat is super fijn. Want het gaat lekker. Echt. En nog wat superlatieven. Maar nadat ik mijn vriendin had afgezet voor haar tripje naar Curaçao dacht ik: pff ik wil ook. Ik drijf op spontaniteit. Op het avontuur. En die prikkel had ik weer nodig.
image
En daar kwam het appje van één van m’n beste vrienden: kom je naar Krakow? Ik moet daar eerst een ochtendje inspect.. JA! JA! Ik kom eraan.

Kom je naar Krakow? Via Whatsapp

Nu zit ik aan een champagne ontbijtje in een stad die ik niet ken. Ik beantwoord snel wat werkmailtjes en ga zo lekker ronddwalen. Morgen ben ik weer terug. Vol nieuwe prikkels en ideeën. Heerlijk. Leef jij ook voor spontaniteit? #ondernemen
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf