Krijg ik een chagrijnige reactie? Dan is het tijd voor eten.

Is er iets ergs aan de hand? Luister, beaam dat het vervelend is & geef vooral GEEN oplossing. Zo. Dit is mijn leidraad voor het runnen van een bedrijf met twee vrouwen. En eigenlijk ook het geheim waarom het zo lang botert tussen mij en mijn vriendin.
image

Hoe is het dan voor Milan om met twee vrouwen te werken?

Mijn mede-vennoten Iris en Cindy waren gisterochtend in gesprek met Joke Schut. Op de één of andere manier ging het ineens over cyclussen & niet snel daarop volgde: ‘’Hoe is het dan voor Milan om met twee vrouwen te werken?’’ Mijn antwoord: het is top. We lachen veel. We kunnen het nog steeds heel goed met elkaar vinden.
En natuurlijk dankzij de onderstaande #lifesavers blijft alles vlekkeloos doorkabbelen:
  1. Chagrijnige reactie? Beetje kortaf? Het is tijd voor een tussendoortje. Of voor de lunch. #Hangry is een ding.
  2. Is er hommeles? Worden er problemen op tafel gelegd? Gewoon knikken, luisteren en beamen. En GEEN oplossing geven. Die weten ze zelf al. Ze willen het gewoon kwijt.
Andersom zijn er trouwens ook wat tips:
  1. Mannen krijgen zelden complimenten. Geef een man een compliment en je bent eeuwig zijn vriend.
  2. Is een man helemaal weg van oude munten verzamelen? Veins een paar minuten interesse. Knik instemmend bij een oude Rijksdaalder dat het cool is & je kan niet meer stuk.
Herkenbaar? 😅
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf