Deze PDF’s hebben we voor jou gemaakt

image

PDF ‘Eerste hulp bij vacatureteksten’

In 6 stappen naar een vacaturetekst waar jouw doelgroep niet van in slaap sukkelt en waarvan ze denken; ‘wat concreet! Ik ga meteen solliciteren!’
image

PDF ‘Meer klanten door advertenties’

Wij gaan hier een poging doen je een aantal basisdingen over adverteren op Facebook en Instagram te leren. Wat tips die je leven wat makkelijker kunnen maken, zegmaar.
image

PDF ‘Top 10 Marketingtools voor 2023’

Een top 10 van baanbrekende tools, tot tools die je tijd besparen. En het kan ook voorkomen dat het gewoon heel geinig is.
image

Gratis strategiesessie

Weet je niet welke diensten je nodig hebt? Of wil je even dubbelchecken wat jouw bedrijf nodig heeft qua marketing? Plan dan gratis een strategiesessie in met onze marketingstrateeg!

Eigenwijs, speels, creatief en vooral gedreven professionals met kennis van zaken. Laag drempelig, geen gedoe met dure proposities, geen ellen lange voorstellen, gewoon hands-on, dit gaan we voor je doen en dat kost het. Houden wij van bij de Masters Group.

Avatar
Raimond Honig
COO Masters in Finance

We wilden onze bedrijfsidentiteit herzien. We hebben nu een ijzersterke website, die zeker gaat bijdragen aan het behalen van onze doelen. En natuurlijk een goede samenwerkingspartner! Marketing organisatie die echt moeite doet om je vraagstuk duidelijk te krijgen, zodat ze topkwaliteit kunnen leveren. En dat ook nog eens tegenover een scherpe prijs.

Avatar
Martijn van Beek
Eigenaar Channel Orange

We twijfelden of jullie niet té hip waren voor onze doelgroep. Resultaat was een frisse campagne die voor ons anders was dan anders. Concreet: een aantal hele leuke video’s en aanmeldingen voor ons tripje naar de Floriade. Heldere communicatie, creatieve ideeën en ontzettend leuk uitgewerkt.

Avatar
Babet Walker
Communicatieadviseur ViS Detachering