Zoek jij een marketingbureau in Dordrecht?

Zo! Gevonden. Klaar is kees. En wat nu? Oh, ja. Marketing. Dat regelen wij. Altijd met een gedachte (marketingstrategie), liefst zo leuk mogelijk en het moet natuurlijk voor jou werken.

Blij & kundig

Wij vinden dat iedere ondernemer een goede marketingstrategie verdient. Om te groeien en floreren. Om jouw doelgroep en klanten te laten zien dat jij de allerbeste bent. Wij weten wie jouw doelgroep is, waar ze zitten en hoe we ze bij jou om de tafel kunnen krijgen. Wij staan voor je klaar. Met meetbare resultaten en een fijn kostenplaatje.
image
Image

Strategiesessie

Dit lijkt op een leuk gesprek. Zo voelt het ook. Maar stiekem komen wij achter jouw marketingprobleem. Dit brengen we in kaart en dit is de basis voor jouw toekomstige marketingstrategie.

Meesterlijk plan

Na de strategiesessie weten we heel veel. Op basis daarvan maken we een plan. In dit plan staat álles. Dan weet je direct waar je aan toe bent: qua kosten, maar ook qua uitvoering.

Leren & aanpassen

Werkt het? Slaat het aan? Moeten we bijsturen? We leven in een 24-uurs economie dus dat betekent dat we ook flexibel moeten zijn in de strategie. No worries. Dit houden wij voor je in de gaten.

image
Image

De flommetjes achter de naam

Wel zo netjes om ons even voor te stellen. Online is dat soms best lastig. Daarom hebben wij er een hele pagina over geschreven. Benieuwd?

Geniet van onze casussen

Image

Dit doen wij voor jou

Swipe rond en kijk wat voor jou het beste past.

We doen dit wel vaker

Je bent dus op zoek naar een marketingbureau in Dordrecht. En we snappen dat je ons nu aan het afwegen bent: kan Flom & Co. mij echt helpen met marketing? Wij denken van wel. Maar jij moet de keuze maken. Wellicht helpen deze logo’s. Dit is een greep uit de bedrijven waar wij voor werken. Heb je nog wat hulp nodig om overtuigd te raken? Leuk! Dat betekent dat we even met elkaar moeten babbelen. Wil je een Gin Tonic of koffie?

1 stap verwijderd van iets cools

Gaat een Nigeriaanse prins je een mail sturen? Ontvang je na het invullen van dit formulier een levenslange voorraad noedels? Of nemen wij gewoon contact met je op? Er is maar 1 manier om daarachter te komen.. Invullen! 🙂