Marketingbureau Rotterdam

Jouw marketingbureau in Rotterdam

Ontdek de (marketing)groeimogelijkheden

Wij zijn jouw creatieve marketingbureau in Rotterdam. 

Hey! Jij bent op zoek naar een marketingbureau in Rotterdam. En wij weten dondersgoed dat jij deze pagina nu vluchtig gaat scannen om te kijken of we een match zijn!

Met onze frisse kijk op marketing lossen we al jouw uitdagingen op. Als echte vakidioten weten we namelijk precies hoe marketing werkt. En nu komt het mooie: onze kennis is jouw kennis. Jij mag onze marketeers namelijk als jouw bonuscollega’s zien. 

Met marketing kan je een bedrijf laten groeien. Maar voor elk bedrijf is dit net even anders. Hieronder geven we je alvast een kijkje in de keuken van ons marketingbureau, dan zie je welke diensten wij aanbieden. Direct al gratis gebruik maken van onze expertise? Dat kan. In onze strategiesessie krijg je direct inzicht in jouw (marketing)groeikansen. 

WEBSITE

Fijn ogend, gebruikersvriendelijk, goed vindbaar en conversiegericht. Wij zorgen voor de best werkende website voor jou!

Lees verder >>>

Instagram. Facebook. LinkedIn. Snapchat. Joh, we weten zelfs hoe TikTok werkt. Flom & Co. optimaliseert jouw social media kanalen voor je marketingstrategie.

Lees verder >>>

Begin je net als zzp’er? Cool. Wij helpen je met het design van je huisstijl. Logo, website, visitekaartjes, e-mailhandtekening, het ontwerp van je LinkedIn pagina. Noem maar op. Ook als je geen beginnende zzp’er bent trouwens. We zijn er voor alle bedrijven! Milan ontwierp al een keer het uiterlijk van een stadsbus! Ook je advertenties voor printed media fixen we voor je.

Lees verder >>>

Teksten schrijven. We worden er zielsgelukkig van. Een grote bulk informatie omtoveren tot een begrijpbaar stuk tekst, een interview, een wervend verhaal? Wij verdiepen ons in de materie en produceren kwaliteit. Wil jij leren hoe je goed leesbare, inhoudelijk sterke blogs schrijft? leren we je! 

Tijdschriftartikelen, columns, teksten voor op jouw website. Noem maar op. We kunnen en doen het allemaal. En die teksten voor jouw website maken we uiteraard ook helemaal seo-proof. 

Lees verder >>>

Video is sexy. Iedereen is aan het vloggen. En een bedrijf zonder video? Dat kan écht niet.

Rustig aan. Video is voor bedrijven vaak rete spannend. Daarom zijn wij er voor je. Wij kijken of video nodig is voor jouw marketingstrategie & in welke vorm je video het beste kan inzetten.

ONLINE MARKETING

We hebben jarenlange ervaring in adverteren op social media.

Wil jij adverteren op een van de traditionele kanalen; radio, tv, krant of tijdschrift? Regelen we ook!

Marketingbureau in Rotterdam

OVER ONS EIGEN ZELF LULLEN

Milan, Iris en Cindy waren voordat ze compagnons werden, al een jaar of 3 collega’s. Op een marketingafdeling. Iris heet Lommerde van haar achternaam en Cindy luistert ook wel naar de naam Rombout. Dat Lommerde werd Flommerde, Rombout werd Flombout. Flommerde werd Flom. Waarom weten we ook niet precies helemaal meer. Milan Lagerwerf werd uiteindelijk De Slang. Maar dat terzijde.

Toen we een naam zochten voor onze VOF kwamen we op Flom. En Co. Met een flamingo als logo. Had ook een giraffe kunnen zijn, of een alpaca. Vinden we ook toffe dieren. Maar Flom & Co. riep meteen de associatie met een flamingo op. Raar.

Funfact: toen we de naam verzonnen hadden en op pad gingen voor een leuk kantoor, kwamen we overal flamingo’s tegen.

Nee, geen echte. We zagen een auto volgeplakt met flamingo-stickers, en in de hal van een kantorencomplex stond er ook één ons aan te gapen. Het moest zo zijn.

Wat is jouw favoriete podcast?

Wat is jouw favoriete podcast?

Mijn leven is leuker sinds ik het fenomeen podcast heb ontdekt. Ik luister ze in allerlei soorten en maten. Van…

Lees verder
❗️ Dit bericht moet je absoluut niet delen ❗️

❗️ Dit bericht moet je absoluut niet delen ❗️

Dat ik het delen van berichten helemaal af ga kraken heeft er niets mee te maken dat ik het niet…

Lees verder
Bohemian Rhapsody, de grootste hit allertijden zag bijna het daglicht niet..

Bohemian Rhapsody, de grootste hit allertijden zag bijna het daglicht niet..

Gelukkig waren die van Queen lekker koppig. En brachten ze het toch uit. Maar ik zie zoveel gelijkenissen met dit…

Lees verder