Mijn top 3 aan zinnen die ik tot nu toe in het ondernemende leven het meest heb gebruikt:

image
1⃣ ‘’Mijn zus is familierecht advocaat dus ik ken de verhalen’’ ➡ Toeval wil dat in onze klantenkring een mediator, een opleider van mediators & sociale ondernemers zitten. Ik heb mezelf de bovenstaande zin vaak trots horen zeggen. Want zeg nou eerlijk, een zus die een baas is in de rechten. Dat is leuk om even tussen de regels door te benadrukken.
2⃣ ‘’Laten we het laaghangende fruit eerst plukken’’ ➡ Ik ben dol op de Nederlandse taal. Dus ik fiets deze uitdrukking graag in een gesprek. En het is ook bijna altijd het slimste om te doen: eerst de makkelijke zaken aanpakken voor een snel resultaat!
3⃣ ‘’De CTA-button moet een contrasterende kleur hebben’’ ➡ Dit is zo gemakkelijk & toch denk je er meestal niet aan. Een button moet eruit springen op je website. Dus geef het een totaal andere kleur dan de rest van je website!
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf