Nederland is verdeeld, mensen. Er zijn 2 kampen.

Dames en heren, ik heb het over team #thuiswerkenisleuk en team #😱 Ik zit in team 2. Ik mis m’n collega’s. Kan me slecht concentreren. En ik mis de scheiding tussen werk en prive. Desalniettemin hebben we hier voorlopig mee te dealen. #Ikdoewelmee. En daarom heb ik, voor al mijn lotgenoten, een lijstje gemaakt met de dingen die wel leuk zijn aan thuiswerken. Alsjeblieft! 😃
image
✅ Jeweetwel. Die ellendige collega. Die ene waar je het liefst een bak van die gore kantoorkoffie over zijn/haar hoofd zou willen gooien. Die hoef je voorlopig niet te zien. Pfiew.
✅ Heb je huisdieren? Ik heb 2 katten. En ik vind het enorm gezellig om met een kat op schoot achter de laptop te zitten. De meeste kantoren laten geen katten toe. Dus there you go.
✅ Vergaderingen. Halleluja, wat zijn we daar lekker vanaf.
✅ Voor degenen die normaal gesproken in een kantoortuin moeten werken: Gelukkig zijn we in ieder geval een tijdje ontsnapt aan deze ellende. Who’s with me?
✅ Lekker in je pyjama werken. Woehoe!

Dames en heren, ik heb het over team #thuiswerkenisleuk en team #😱

Wat vind jij het leukst aan thuiswerken? Laat het achter in de comments en help je medemens aan een positievere werkweek.
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde