Onderdelen van een marketingstrategie

Even zonder gekheid

Wij maken een marketingstrategie voor jou. Dat klinkt groot en vaag, dus maken we het iets kleiner. Een strategie bestaat uit heel veel onderdelen. En door al die onderdelen in elkaar te puzzelen maken we een maatwerk plan voor jou!

Alle onderdelen hebben we voor je uitgeschreven. Benieuwd wat we voor jou in elkaar kunnen puzzelen? 

Bewegende beelden

Video is sexy. Iedereen is aan het vloggen. En een bedrijf zonder video? Dat kan écht niet.

Rustig aan. Video is voor bedrijven vaak rete spannend. Daarom zijn wij er voor je. Wij kijken of video nodig is voor jouw marketingstrategie & in welke vorm je video het beste kan inzetten.

We maken wat de doelgroep leuk vindt

Instagram. Facebook. LinkedIn. Snapchat. Joh, we weten zelfs hoe TikTok werkt. Flom & Co. optimaliseert jouw social media kanalen voor je marketingstrategie.

Stop met onnodig smijten met geld

We hebben jarenlange ervaring in adverteren op social media.

Wil jij adverteren op een van de traditionele kanalen; radio, tv, krant of tijdschrift? Regelen we ook!

Taal is mooi

Teksten schrijven. We worden er zielsgelukkig van. Een grote bulk informatie omtoveren tot een begrijpbaar stuk tekst, een interview, een wervend verhaal? Wij verdiepen ons in de materie en produceren kwaliteit. Wil jij leren hoe je goed leesbare, inhoudelijk sterke blogs schrijft? leren we je! 

Tijdschriftartikelen, columns, teksten voor op jouw website. Noem maar op. We kunnen en doen het allemaal. En die teksten voor jouw website maken we uiteraard ook helemaal seo-proof. 

E-mail is zó 2021

E-MAIL

Wil je via e-mail een boodschap luid en duidelijk bij je doelgroep krijgen? Wij verzorgen de tekst en het ontwerp voor jouw bulkmail. Wil je een periodieke nieuwsbrief versturen? Ook daar helpen we je bij. Het liefst leren we jou hoe je het goed aanpakt, zodat je het na een tijd helemaal zelf kan regelen. Met ons achter de hand als je eigen nieuwsbrief helpdesk!

Uiterlijk telt wél

Begin je net als zzp’er? Cool. Wij helpen je met het design van je huisstijl. Logo, website, visitekaartjes, e-mailhandtekening, het ontwerp van je LinkedIn pagina. Noem maar op. Ook als je geen beginnende zzp’er bent trouwens. We zijn er voor alle bedrijven! Milan ontwierp al een keer het uiterlijk van een stadsbus! Ook je advertenties voor printed media fixen we voor je.

Happy personeel, happy life

Recruitment marketing is weer een hele andere tak van sport. Je moet hier mensen bereiken die voor jou moeten komen werken. Hele andere doelgroep, hele andere manier van werken. Wij komen allemaal uit de recruitment sector dus we weten van wanten. We bouwen bijvoorbeeld een werken bij website voor je. Maken bedrijfsvideo’s en herschrijven je vacatureteksten. En we zorgen dat dit allemaal terecht komt bij de mensen die jij aan wil trekken. Ook niet onbelangrijk.

Animeren kan je leren

Heb je last van een stoffige of lange boodschap? Dan is een animatie de oplossing! Op een vlotte & leuke manier kun je jouw boodschap overbrengen op de doelgroep. Zo maakten wij voor een pensioenbeheerder een animatie om de jaar rendementen uit te leggen. Maar je kan een animatievideo ook inzetten om jouw diensten uit te leggen.

Kennis delen is sympathiek

TRAININGEN

Zelf doen? Ook helemaal okee. Vinden we tof. We komen je graag helpen met de boel onder de knie krijgen zodat je daarna zelf verder kunt bouwen. We maken onze trainingen helemaal op maat. Zodat jij alleen leert wat voor jou interessant is en erna meteen aan de slag kunt.
We geven bijvoorbeeld Marketing Opfris training. Waar je kunt leren over LinkedIn, Google Ads, teksten schrijven of video’s maken. Of iets anders marketing gerelateerds. En we bieden een training aan die specifiek gaat over Kneitergoede Vacatureteksten schrijven.

Samen werken aan oplossingen

1

Probleem

We starten altijd met het probleem. Meer klanten nodig? Betere employer branding? Benoem het probleem & wij lossen het op!

2

Strategiesessie

We bepalen samen hoe we het probleem gaan oplossen. Tijdens het gehele proces houden we goed contact: op vaste momenten tonen wij de voortgang & heb jij de controle over de uitkomst.

3

Uitrollen

Leuk! Samen zijn we tot een mooi product gekomen. Nu is het tijd om het via de strategiekalender uit te rollen.

4

Leren & aanpassen

Werkt het? Slaat het aan? Moeten we bijsturen? We leven in een 24-uurs economie dus dat betekent dat we ook flexibel moeten zijn in de strategie. Met een dynamische strategie blijft het product goed presteren!

OMG zo leuk dat jullie 3 dit samen gaan doen! Jullie zijn één van de meest buiten de kaders denkende marketingteams waar ik mee heb gewerkt!
ANOUK REES
ONLINE MARKETING PROFESSIONAL

Wij zijn Flom & Co.

Aangenaam. Wij zijn de Flommetjes & Co'tjes achter de naam.

MILAN LAGERWERF
MARKETING STRATEEG
Bedenkt creatieve concepten & rolt de strategie uit. Duikt al jaren de krochten van het web in om marketingkennis te absorberen.
CINDY ROMBOUT
JOURNALIST / COPYWRITER
Is de tekst magiër. Goochelt daarnaast met de cijfertjes in de administratie. Is van origine journalist & zorgt dat de PR tot in de puntjes geregeld is.
IRIS LOMMERDE
CAMPAGNES / ADVERTENTIES
Doet alles met enthousiasme. Relatiebeheer. Social Media. Stukkies tikken. Campagnes bouwen. En ons Iris weet alles van adverteren.

Even babbelen?

Het is gezellig, leerzaam & wie weet heb jij straks een nieuwe groeistrategie!

Antwoorden op al jouw vragen

Kunnen jullie op elk kanaal adverteren?

Jazeker! Wij weten jouw doelgroep altijd te vinden. De ene keer is dat via Google & andere keren via LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, Tiktok, Pinterest of Youtube. 

Marketing is toch gewoon op 'promoot bericht' klikken?

Oh nee! Dat is zeker niet waar. De knop 'Promoot Bericht' is een knop die regelrecht geld in de zakken van de LinkedIn's en de Facebook's van deze wereld brengen.

Wij werken altijd vanuit een advertentiemanager waarmee we gericht schieten & jouw doelgroep tegen een zo voordelig mogelijke prijs weten te bereiken.

Is marketing alleen voor grote bedrijven?

Nee! Grote bedrijven hebben over het algemeen wel grotere budgetten. Maar in 2021 heb je helemaal geen groot budget nodig om jouw doelgroep te bereiken. 

Wij helpen zzp'ers, mkb'ers & grotere bedrijven met marketing. Allemaal met een eigen budget & dus een eigen marketingstrategie op maat.

Waar moet ik beginnen?

Boek je gratis strategiesessie & we kijken samen naar jouw bedrijf. Vaak hebben wij na zo'n eerste sessie al een goed beeld van jouw bedrijf & waar winst is te behalen. 

Eerst even bellen kan ook altijd! Ons telefoonnummer is: 078 208 4707

En mailen kan naar: milan@flomenco.nl 

Welke diensten bieden jullie allemaal?

Hou je vast, hier komt een aardige opsomming:

 • Video productie
 • Animatie video productie
 • Website bouwen / aanpassen
 • Online advertentiebeheer
 • Offline advertentiebeheer
 • Teksten schrijven 
 • Social Mediabeheer
 • Fotografie
 • Design (logo's, huisstijlen etc.)
 • Podcast productie
 • Data dashboards bouwen
 • Marketingadvies (al vanaf 1 uur per sessie)
 • Trainingen (vacaturetekst-training, advertentie-training)