Over Flom & Co.

Ontstaansgeschiedenis Flom & Co.

Flom & Co. Wat is dat nou voor een rare naam? Om deze vraag te beantwoorden nemen we je mee naar de tijd van de Vikingen. Woeste krijgers die alles en iedereen op hun pad kort en klein sloegen. 

Nee hoor. Milan, Iris en Cindy waren voordat ze compagnons werden, al een jaar of 3 collega’s. Op een marketingafdeling. Iris heet Lommerde van haar achternaam en Cindy luistert ook wel naar de naam Rombout. Dat Lommerde werd Flommerde, Rombout werd Flombout. Flommerde werd Flom. Waarom weten we ook niet precies helemaal meer. Milan Lagerwerf werd uiteindelijk De Slang. Maar dat terzijde. 

Toen we een naam zochten voor onze vof kwamen we op Flom. En Co. Met een flamingo als logo. Had ook een giraffe kunnen zijn, of een alpaca. Vinden we ook toffe dieren. Maar Flom & Co. riep meteen de associatie met een flamingo op. Raar. 

Funfact: toen we de naam verzonnen hadden en op pad gingen voor een leuk kantoor, kwamen we overal flamingo’s tegen. 

Nee, geen echte. We zagen een auto volgeplakt met flamingo-stickers, en in de hal van een kantorencomplex stond er ook één ons aan te gapen. Het moest zo zijn. 

De gezichten achter de Flom

Het team

Dit blok grijpen wij aan om te vertellen wat we naast ons werk leuk vinden. Hier komt het: bellenblaas, dieren, koffie met gebak, het woord brisant, Spa Rood, planten & uitgebreide lunches (het voedsel, niet de sportoefening).

Cindy Rombout
Flom & Co. Co-founder
Is de tekst magiër. Goochelt daarnaast met de cijfertjes in de administratie. Is van origine journalist & zorgt dat de PR tot in de puntjes geregeld is.
Milan Lagerwerf
Flom & Co. Co-founder
Bedenkt creatieve concepten & rolt de strategie uit. Duikt al jaren de krochten van het web in om marketingkennis te absorberen.
Iris Lommerde
Flom & Co. Co-founder
Doet alles met enthousiasme. Relatiebeheer. Social Media. Stukkies tikken. Campagnes bouwen.