Podcasts zijn fantastisch

Wij moeten er niet meer aan denken een stuk te lopen/fietsen/autorijden/in de trein te zitten zonder een podcast bij de hand. En wij zijn niet de enigen. Podcasts zijn booming. En daarom hebben wij een supermooieprofessionele podcaststudio gebouwd! 
image
image

Podcasts zijn er altijd voor je.

Heb je De Brand in het Landhuis al geluisterd? Niet dat wij die gemaakt hebben ofzo. Maar die vinden we wel echt heel goed.

Dit team gaat aan de slag met jouw podcast

Cindy heeft jarenlang radio en televisie gemaakt bij RTV Rijnmond. Zij is door het dolle heen dat ze weer achter de knoppen mag springen voor jou! Ook Milan vindt het te gek om podcasts te produceren. We kunnen je helpen van idee tot productie. Je begeleiden en alles editten. Maar als je het leuker vind om alleen onze studio te huren vinden we dat ook enorm gezellig en zetten we met alle liefde een bakkie koffie voor je.
Image

Podcasts voor iedereen

Gewoon lekker kletsen, of je doelgroep daadwerkelijk iets bijbrengen. Met een podcasts kan dat op een leuke, actuele en laagdrempelige manier. Ben je benieuwd of jij iets te vertellen hebt? Wij staan voor je klaar. We kunnen het script schrijven, je begeleiden, het producen en de hele boel op Spotify gooien. Of het nou voor je bedrijf is, of voor jezelf. Onze studio is er voor jou.

Na het invullen van het formulier begroeten wij je als een blije labrador.

Even kennismaken? En wie weet spuug jij binnenkort onze microfoon vol.