De Hypotheekshop

De Hypotheekshop Stadspolders, waar Lex Schreuder aan het roer staat. Wij zijn fan van Lex, want Lex is een ondernemer die de waarde van marketing ziet. Ook al heeft hij het mokerdruk, hij snapt dat het nodig is om door te blijven groeien.

Dit hebben we gedaan

Dus gaan wij aan de slag. Een hypotheek heb je maar op een heel beperkt aantal momenten in je leven nodig. Maar als je die hypotheek nodig hebt moet je ineens heel veel weten, doen en regelen. Het is dan belangrijk dat je werkt met een hypotheekadviseur die je vertrouwt, en die je informatie geeft.
Wij helpen de Hypotheekshop Stadspolders met hun marketingstrategie. We hebben bijvoorbeeld 8 video’s gemaakt met klanten die dankzij de Hypotheekshop een hypotheek hebben. Eentje met een starterslening, de volgende met een verhuurhypotheek, een senior. Noem maar op, iedere situatie kwam voorbij. 

Gestart in:

2021

Klant:

De Hypotheekshop

Dit doen we:

Video, social media beheer, webteksten, webdesign, advertenties, marketing.

Een greep uit de uitingen

Social Media

Naast de verhalen van de klanten, hebben we ook content opgenomen met experts van de Hypotheekshop. Dit is handig voor de website, voor de socials, maar ook voor de advertentiecampagnes. Ook helpen we de Hypotheekshop Stadspolders met al hun social media, nieuwsbrieven, en andere uitingen. Superleuk!
image

Adverteren

We zijn aanwezig waar het nodig is!
image
image
image
image

Wil jij dit nou ook?

Dat kan. Wij zijn namelijk de moeilijkste niet.