image

Masters Group

Al vanaf het prille begin van dat we de Masters Group kennen, houden we van dit bedrijf. Wat een energie en positiviteit straalt deze onderneming uit.  De Masters Group is een detacheerder met de labels Masters in Finance, Masters in HR en Masters in IT. Persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en goed werkgeverschap zijn binnen het bedrijf enorm belangrijk. Wij kunnen ons daar helemaal in vinden. 

Dit hebben we gedaan

Wat niet, kun je beter vragen! Om te beginnen namen we de website van Masters in Finance helemaal onder handen om de conversie en het gebruikersgemak nog beter te maken. Ook herschreven we alle teksten.
We maakten Google Display Ads om de online zichtbaarheid te vergroten en finance en hr-talent te interesseren voor een baan bij de Masters Group.
Iris gaf de recruiters binnen de Masters Group een training vacatureteksten-schrijven. En Milan leerde de Masters hoe ze zichzelf beter kunnen laten zien op de socials in de training Personal Branding. Op Indeed, het nummer 1 platform voor werkzoekenden, monitoren we de vacatures die open staan. We houden bij wat werkt en wat niet en schaven en slijpen.

Gestart in:

2021

Klant:

Masters in Finance, Masters in HR, Masters Academy

Dit doen we:

Video, social media beheer, webteksten, webdesign, advertenties, recruitment marketing.

Een greep uit de uitingen

Social Media

We beheren ook de social media kanalen voor de Masters Group. Vanuit alle hoeken van het bedrijf krijgen we leuke content aangeleverd. Wij maken daar goede posts van voor LinkedIn. Ook interviewen we Masters in het werkveld om bijzondere, leuke en ontroerende verhalen los te krijgen over het werk in de detachering.
image
Image

Adverteren

We zijn overal aanwezig. Van Indeed, LinkedIn, Google, Facebook, Instagram, Nu.nl tot aan Youtube.

Wil jij dit nou ook?

Dat kan. Wij zijn namelijk de moeilijkste niet.