Nederlandse Tin Unie

Simsasalabim, hocuspocus! Ja, mensen, magie! Maar wat heeft Hans Kazan met tin te maken?  Allereerst even wat achtergrondinformatie. Bij De Nederlandse Tin Unie kun je jouw tin laten taxeren en het rechtstreeks verkopen. De Nederlandse Tin Unie gaat jouw tin vervolgens recyclen, dit brengt veel meer op dan je tin verkopen via Marktplaats.

Dit hebben we gedaan

Voor de Nederlandse Tin Unie huurden wij Hans Kazàn in om een uitlegvideo te presenteren. Dat was een jongensdroom van de opdrachtgever & tegelijkertijd is het marketingtechnisch heel waardevol. HANS KAZ​​ÀN IS NAMELIJK EEN CONVERSIE KANON. Echt. 
Voor de Nederlandse Tin Unie adverteren wij op Google, Facebook & Instagram. Ook hebben we de teksten voor de website geschreven en geholpen met de customer journey. Met de advertenties zorgen we ervoor dat mensen naar de website toe worden geleid. En dan wordt het spannend. Gaan ze afhaken op de website?! Of gaan ze over tot actie?

Gestart in:

2021

Klant:

Nederlandse Tin Unie

Dit doen we:

Video, webteksten, advertenties, marketing.

Een greep uit de uitingen

Het antwoord!

De bezoeker gaat dus over tot actie! Waarom? Het draait allemaal om betrouwbaarheid. Voldoet een website aan de verwachtingen, ziet het er betrouwbaar uit? Ja? Dan gaan mensen over tot aankoop. De teksten en de video met Hans Kazàn geven een enorme vertrouwensboost: ‘’Hey een bekend gezicht! Dit zal wel goed zitten.’’ 
image
Image

Wil jij dit nou ook?

Dat kan. Wij zijn namelijk de moeilijkste niet.