image

Meer dan goed werkgeverschap met ViS Detachering

Een aantal maanden geleden leerden wij ViS Detachering kennen. Het begon met een kennismaking, dat vloeide over in een interne strategiesessie en vervolgens topten we dat af met een focusgroep sessie. Waarom? Omdat ViS Detachering dol is op goed werkgeverschap. Zij doen al heel veel voor de medewerkers. Maar ze willen op dit gebied blijven ontwikkelen. En daar kwamen wij van Flom ook even om de hoek kijken.

Dit hebben we gedaan

In de focusgroepsessie merkten we dat de medewerkers van ViS Detachering een enorme honger hebben naar kennis. Voor het vakgebied waarin zij werken is het namelijk heel belangrijk om de kennis op te blijven frissen. ViS Detachering doet al een handreiking met verschillende kennissessies. Maar hoe tof zou het zijn om deze kennis ook in de praktijk op te doen! Door uitjes te organiseren naar inspirerende locaties. En zo’n locatie is top. Maar een beetje mysterie eromheen, zorgt altijd voor extra beleving en betrokkenheid. Dus om het nog extra sjeu te geven, maakten wij er een heuse speurtocht van.
De medewerkers moesten verschillende raadsels, en puzzels oplossen om achter de locatie van het bonus uitje te komen!
Hoe dat in z’n werk gaat? Bekijk dat in de video, daar legt Milan het uit namens ViS Detachering. Daarnaast kan je ook de interactieve video bekijken. In deze video kan je op bepaalde momenten klikken. De goede antwoorden zijn: 23 en 1327. Succes! 😉

Gemaakt in:

2022

Klant:

ViS Detachering

Dit is er gedaan:

Employer Branding, Strategie, Videocreatie, Webdesign, Concepting

Een greep uit de uitingen

image
image

Wil jij dit nou ook?

Dat kan. Wij zijn namelijk de moeilijkste niet.