Recruitment Marketing

Kijk. Wij van Flom & Co. hebben elkaar leren kennen toen we de marketingafdeling van een uitzendbureau vormden. Iris is zelfs jaren intercedent geweest voor ze ging marketeren. Met al die kennis over recruitment moeten we dus wat, vandaar dat we onszelf nog regelmatig op Indeed bevinden. Of de vijfmiljoenmiljardste vacaturetekst aan het schrijven zijn.
image
image

Er zijn helemaal geen mensen meer te vinden

Nee, het is er niet makkelijker op geworden. We willen niet vervelend doen ofzo, maar je moet dus harder je best doen om de juiste persoon te vinden. Laat ons je helpen.

ViS Detachering

Employer Branding, campagne creatie, concepting

Dit team gaat aan de slag met jouw recruitment marketing

Cindy schreef al vacatureteksten voor ze kon praten, zij gaat aan de slag met jouw tekst en maakt die helemaal aantrekkelijk voor jouw ideale kandidaat. Iris schrijft jouw recruitment pagina aan elkaar en bouwt een social media campagne waar je u tegen zegt. Milan bouwt jouw recruitment website en regisseert de video die je gaat maken om personeel aan te trekken. En een van de Robins komt mee om die video zo mooi te filmen dat hij naar het filmfestival in Cannes kan worden gestuurd. 
Image

Wij helpen deze bedrijven met het vinden van kandidaten

Door een recruitment website te bouwen. Vacatureteksten te herschrijven. Campagnes op te zetten of recruitment video’s te maken.

Na het invullen van het formulier begroeten wij je als een blije labrador.

Even kennismaken? En wie weet mag jij straks onze drankjes opdrinken op kantoor.