Eigenwijs, speels, creatief en vooral gedreven professionals met kennis van zaken. Laag drempelig, geen gedoe met dure proposities, geen ellen lange voorstellen, gewoon hands-on, dit gaan we voor je doen en dat kost het. Houden wij van bij de Masters Group.

Avatar
Raimond Honig
COO Masters in Finance

We zijn heel blij met de input van Flom & Co en in het bijzonder met de sessie met Milan die ons meenam in de belevingswereld van onze doelgroep. En die verschilt nogal met die van ons 🙂 Ga kennismaken en merk hoeveel kennis en kunde er in huis is en hoe leuk ze zijn.

Avatar
Ciska Jol
Communicatieadviseur GGD

Onze ervaring is goed! Het werk is creatief, fris en we bereiken onze doelen er mee. Samen ontwikkelden we een onderscheidende, frisse en opvallende manier van communiceren met onze klanten en andere stakeholders. Flom & Co. is een toegankelijk en praktisch marketing bureau dat levert. 

Avatar
Edwin van den Oever
Managing Director LifeSight

We wilden onze bedrijfsidentiteit herzien. We hebben nu een ijzersterke website, die zeker gaat bijdragen aan het behalen van onze doelen. En natuurlijk een goede samenwerkingspartner! Marketing organisatie die echt moeite doet om je vraagstuk duidelijk te krijgen, zodat ze topkwaliteit kunnen leveren. En dat ook nog eens tegenover een scherpe prijs.

Avatar
Martijn van Beek
Eigenaar Channel Orange

We hadden hulp nodig bij het schrijven van vacatureteksten en  om ons bedrijf beter neer te zetten op de website. We hadden fijn, laagdrempelig contact, kregen altijd snelle reacties en Flom & Co. denkt goed mee. Flom & Co. is creatief denkend en heeft een oplossend vermogen. 

Avatar
Esther Peeters
HR Manager, Ingenieursbureau Maters en de Koning

We twijfelden of jullie niet té hip waren voor onze doelgroep. Resultaat was een frisse campagne die voor ons anders was dan anders. Concreet: een aantal hele leuke video’s en aanmeldingen voor ons tripje naar de Floriade. Heldere communicatie, creatieve ideeën en ontzettend leuk uitgewerkt.

Avatar
Babet Walker
Communicatieadviseur ViS Detachering

Doe de test: Heb ik een marketingbureau nodig?

Image
Image
Image
Image

Na het invullen van het formulier begroeten wij je als een blije labrador.

Even kennismaken? Een website bespreken of heel je marketingprobleem bij ons over de schutting gooien? Prima!