Social media vinden we leuk

Zolang de Mark Zuckerbergs van de wereld het te zeggen hebben gaat social media nergens heen. Dus dan kun je er maar beter gebruik van maken. Door te adverteren op Facebook en Instagram bijvoorbeeld, het algoritme te kraken. Of door virale posts te schrijven voor LinkedIn. Misschien waag je je zelfs aan een dansje op TikTok.
image
image

Social media is everywhere

Trust nobody. Of is dat van Wie is de Mol? Hoe dan ook. Wij weten alles van socials.

Dit team gaat aan de slag met jouw social media strategie

Social media bestaat voor een heel groot gedeelte uit sterke, korte en bondige teksten schrijven. Cindy en Iris klimmen voor je in de pen! Daarnaast weet Iris alles over de algoritmes van socials. Ze zorgt er dus voor dat jouw boodschap alleen de juiste mensen bereikt. En ook op social media heb je beeld nodig. Dat zegt tenslotte meer dan 1000 woorden. En laten we eerlijk zijn, op social media heb je geen tijd voor 1000 woorden. Milan zorgt dat het jouw social media campagne niet ontbreekt aan mooie beelden.
Image

Wij regelen de socials voor deze bedrijven

Facebook. Instagram. LinkedIn. Snapchat. Joh, we weten zelfs dingen van TikTok. Jep, dat kan iedereen claimen. Maar deze bedrijven zijn erin getrapt en blijkbaar doen we het toch goed. Want we zijn nog steeds voor ze bezig! 🙂

Na het invullen van het formulier begroeten wij je als een blije labrador.

Even kennismaken? En wie weet mogen wij straks jouw teksten schrijven!