Training adverteren op social media

Eindelijk antwoord op de vraag waarom je Instagram feed gebombardeerd wordt met schoenen als je 3 weken geleden tijdens je pauze even naar nieuwe sneakers gezocht hebt. En nog belangrijker, hoe kun je zelf dat soort advertenties maken om jouw product of dienst te verkopen? Tijdens deze training leren we je alles over de wondere wereld van adverteren op social media.
image
image

Wat gaan we doen bij de training adverteren op social media ?

Instellingen

Beginnen bij het begin! We gaan je Facebookpagina en Business Manager account goed instellen. 

Doelgroep

Wie is je doelgroep? En waar zitten die mensen eigenlijk? En het allerbelangrijkst: hoe zorg je dat ze jouw advertenties te zien krijgen?

Algoritmes

Klinkt eng, en dat is het ook. We leren je hoe het algoritme van Facebook en Instagram in elkaar steekt. 

Tekst en beeld

Je advertentietekst zo kort mogelijk? ONZIN. Goede teksten en aansprekende beelden maken een advertentie.

Budget

Budget is belangrijk! Je doelgroep moet je advertentie regelmatig zien, maar niet zo vaak dat het irritant wordt. Budgetbepaling is daar van grote invloed op!

Bijhouden

Het werk is niet voorbij als je advertenties online staan. Nu begint het feest pas echt!

image

Aanmelden voor de training Facebook en Instagram adverteren?

Wil je advertentie expert worden? Meld je dan snel aan voor deze training, de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn!

Eigenwijs, speels, creatief en vooral gedreven professionals met kennis van zaken. Laag drempelig, geen gedoe met dure proposities, geen ellen lange voorstellen, gewoon hands-on, dit gaan we voor je doen en dat kost het. Houden wij van bij de Masters Group.

Avatar
Raimond Honig
COO Masters in Finance

We zijn heel blij met de input van Flom & Co en in het bijzonder met de sessie met Milan die ons meenam in de belevingswereld van onze doelgroep. En die verschilt nogal met die van ons 🙂 Ga kennismaken en merk hoeveel kennis en kunde er in huis is en hoe leuk ze zijn.

Avatar
Ciska Jol
Communicatieadviseur GGD

Onze ervaring is goed! Het werk is creatief, fris en we bereiken onze doelen er mee. Samen ontwikkelden we een onderscheidende, frisse en opvallende manier van communiceren met onze klanten en andere stakeholders. Flom & Co. is een toegankelijk en praktisch marketing bureau dat levert. 

Avatar
Edwin van den Oever
Managing Director LifeSight

Zo ziet de dag eruit:

9:00

Kopje koffie, een koekje en een crash cursus Business Manager op de vroege ochtend. We stellen jouw advertentieaccount in, en laten je zien waar alles staat.

11:00

We gaan in op jouw doelgroep. Wie zijn ze, waar zijn ze en hoe gaan we ze bereiken? Wij doen het voor op het grote scherm, en op je eigen computer ga je meteen zelf aan de slag!

12:00

Voor de pauze nemen we door hoe het algoritme van Facebook en Instagram werkt. Zodat je begrijpt waarom je bepaalde keuzes moet maken bij het bouwen van een advertentiecampagne.

13:15

We gaan een campagne bouwen! Wij doen het voor en lichten we toe, jij doet zelf meteen mee! Met welk doel ga jij deze campagne draaien? Welk budget kun je het best inzetten?

14:15

Een campagne is niets zonder tekst en beeld! We gaan samen aan de slag met het schrijven van de beste advertentieteksten en bekijken welke beelden je kunt gebruiken om op te vallen.

16:00

Je campagne staat, maar wat nu? We nemen door waar de resultaten van je campagne staan en waar je op moet letten.

Dit wil ik! Waar kan ik me aanmelden?

Image
Image
Image
Image
Waar wordt de training gegeven?
Je bent van harte welkom op ons kantoor in Dordrecht. Heb je liever dat we naar jou toekomen? Ook dat doen we graag. We zijn super flexibel!
Wanneer wordt de training gegeven?
Wanneer jij wilt! In overleg prikken we een datum die voor jullie het best uitkomt.
Hoe lang duurt de training?
De training duurt 1 volledige dag. Dan ken je de basis!
Waarom moet ik dit doen?
Omdat een goede advertentiecampagne voor heel veel doelen nuttig is. Je kunt je naamsbekendheid vergroten, leads binnenhalen en direct producten verkopen. Maar als je een advertentiecampagne maakt zonder kennis kost het je voornamelijk veel geld. Samen gaan we zorgen dat de advertenties voor jou gaan werken.
Voor wie is deze training?
Voor marketeers, zzp'ers en eigenaren van kleine bedrijven die willen leren hoe je social media advertenties voor je kunt laten werken.

Algemene informatie & meest gestelde vragen

Dit is alles wat je moet weten of waar je waarschijnlijk een antwoord op wil hebben.

Zij gingen je voor

Staat jouw logo hier binnenkort ook tussen? Heel graag tot snel!
image

Kennis uit de praktijk

Omdat we een marketingbureau zijn adverteren we veel. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor klanten in allerlei branches. Voor ons is het dagelijkse kost, en we hebben veel praktijkvoorbeelden. Super handig voor jou dus!

Aanmelden voor de training

Zien we je snel?
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image