We love video

Video’s zijn er in alle soorten en maten. Van Forrest Gump tot dansjes op TikTok, en alles ertussenin. Wij houden ervan, en maken ze ook heel graag. Snelle humoristische filmpjes, tranentrekkend mooie bedrijfsvideo’s.
image
image
image
image
image
image
image
image

Je ziet video echt OVERAL

Hierboven. Hieronder. Soms met Hans Kazan, soms zonder Hans Kazan. Wil jij ook een video?

ViS Detachering

Employer Branding, campagne creatie, concepting

GGD

Strategie, campagne creatie, advertenties

Dit team gaat aan de slag met jouw video

Video maken is een vak apart. En voor dat vak werken wij bij voorkeur enkel en uitsluitend met mensen die Robin heten. Robin Lommerde maakt sinds 2019 bedrijfsvideo’s, is super creatief en detailgericht. Robin Breedveld is videomaker en storyteller pur sang, sinds 2018. Laat je ons je video maken? Dan komt er naast een Robin ook vaak een Milan mee. Hij bedenkt met jou het verhaal en regisseert op de draaidag zelf. Nou, als dat geen gezellige boel wordt!
Image

Wij maken video’s voor deze bedrijven

Video is er al heel lang en gaat ook nooit meer weg. En het is voor jou als bedrijf DE manier om je boodschap over te brengen. Jouw doelgroep heeft namelijk, net als iedereen tegenwoordig, goudvissengeduld. Zeg nou zelf, het is een stuk makkelijker om de Lord of the Rings te kijken dan te lezen. Toch? Dat vonden deze bedrijven ook. Daarom maken wij video’s voor ze. Leuk he.

Na het invullen van het formulier begroeten wij je als een blije labrador.

Even kennismaken? En wie weet mogen wij straks jouw teksten schrijven!