Visuele Vacatures

Visueel aantrekkelijke vacatures zorgen voor de juiste sollicitanten!

Met visuele, concrete vacatures die helemaal zijn gemaakt voor de doelgroep bespaar jij tijd en geld. Je marketingkosten (de zogenoemde cost per hire) dalen en de kwaliteit van de sollicitanten neemt toe.

13 in een dozijn

Veel (heel veel) teksten gebruiken dezelfde clichés. Dynamisch, geen 9 tot 5 mentaliteit, marktconform salaris, aanpakker…. Je kent al die termen wel. Met standaard teksten bereik je de doelgroep niet. Je maakt ze in elk geval niet warm voor jouw bedrijf. 

Waarom onze klanten voor deze vorm kiezen

Van een saaie vacaturetekst inleveren tot een vacaturetekst waarmee je het onderscheid maakt. Flom & Co. deed het voor ons. Resultaat: 50 sollicitanten in 3 dagen tijd. En als klap op de vuurpijl kregen we van een recruiter de vraag wie die leuke tekst toch had geschreven. 

Dominique de Korte | Eigenaar UwDigitaleBoekhouder.nl

Flom & Co. vacatures

We maken een concrete landingspagina in de stijl van jouw website. Het idee achter zo’n pagina is dat geïnteresseerde kandidaten een zo helder mogelijk beeld krijgen van hun werk. Zo voorkom je teleurstellingen en verkeerde verwachtingen. En vind je de juiste talenten. 

Hoe nog meer?

Dingen mooier maken dan ze zijn

Verkooppraat zorgt niet voor betere kandidaten. Wij maken vacatures concreet en zijn eerlijk over de verwachtingen. Zo weet die ideale kandidaat waar hij of zij aan toe is.

Indruk van het dagelijkse werk

Hoe ziet een werkdag eruit? Wat doe je en met wie. We maken de werkdag concreet met een agenda. Sollicitanten willen heel graag weten hoe hun werkdagen er uitzien. 

Content? Zorgen wij voor!

Wij maken alle content die nodig is voor de vacature en de landingspagina. We interviewen iemand die het betreffende werk al doet en we maken video’s en foto’s. 

Wij zijn Flom & Co.

Aangenaam. Wij zijn de Flommetjes & Co'tjes achter de naam.

MILAN LAGERWERF
MARKETING STRATEEG
Bedenkt creatieve concepten & rolt de strategie uit. Duikt al jaren de krochten van het web in om marketingkennis te absorberen.
CINDY ROMBOUT
JOURNALIST / COPYWRITER
Is de tekst magiër. Goochelt daarnaast met de cijfertjes in de administratie. Is van origine journalist & zorgt dat de PR tot in de puntjes geregeld is.
IRIS LOMMERDE
CAMPAGNES / ADVERTENTIES
Doet alles met enthousiasme. Relatiebeheer. Social Media. Stukkies tikken. Campagnes bouwen. En ons Iris weet alles van adverteren.

Geen tijd, geen prioriteit en geen inspiratie?

Een vacaturetekst schrijven is vaak een moetje. Als recruiter heb je het namelijk druk. Die vacaturetekst copy-paste je even snel en knal je op het wereld wijde web. En door! 

Maar wist je dat een goede, wervende vacaturetekst je juist tijd en moeite bespaart? En geld? 

Je bespaart tijd en moeite omdat je met een goede vacaturetekst de juiste kandidaten aantrekt. Scheelt je zo uren cv’s scannen!

En je bespaart geld omdat je vacature geen maanden op Indeed staat (clicks kosten geld!). Bovendien maak je veel meer kans op de juiste match waardoor jouw kandidaat blijft en jij niet opnieuw hoeft te zoeken. Jij blij, je kandidaat blij en je klant blij. 

Hoogste conversie

Omdat wij altijd aan het testen zijn, weten we wat werkt. En daar pluk jij de vruchten van!

Samen groeien

Wij werken samen met grote bedrijven, maar ook met eenmanszaken. Wij vinden het even leuk, zolang we maar samen kunnen groeien!

Creatieve kronkels

Wij zijn vroeger in een bad met creativiteit gevallen. Geef ons een opdracht & we verbazen je met de uitkomst!

Unieke campagnes

Wij kijken wat bij je past. En maken een unieke campagne waarmee jij kan scoren!

OMG zo leuk dat jullie 3 dit samen gaan doen! Jullie zijn één van de meest buiten de kaders denkende marketingteams waar ik mee heb gewerkt!
ANOUK REES
ONLINE MARKETING PROFESSIONAL
Die video op jullie website! Hilarisch!

Die video op jullie website! Hilarisch!

Op onze Flom & Co. website prijkt sinds onze oprichting in het jaar 2020 een geinige video. Een meesterwerk van onze Milan dat ‘Even in…

Lees verder
Moeten we een gezamenlijke afspraak maken even te stoppen met polls op LinkedIn?

Moeten we een gezamenlijke afspraak maken even te stoppen met polls op LinkedIn?

Een maandje ofzo. Want de polls gaan nu vooral over hoe stom polls wel niet zijn.Ik kan zelf ook geen…

Lees verder
Uitgeput. Vermoeid. Ik was het. Na elke lunch stortte ik in.

Uitgeput. Vermoeid. Ik was het. Na elke lunch stortte ik in.

De bekende after lunch dip. Toen ik nog werkte in loondienst vond ik dit minder erg. Na de lunch een…

Lees verder
Een hielenlikker, een slijmbal. Ik ben het.

Een hielenlikker, een slijmbal. Ik ben het.

Zit ik op het terras? Dan bedank ik de ober of serveerster ongeveer 27x. Bestelling opgenomen? Dankjewel! Drankje op tafel?…

Lees verder

Even babbelen?

Het is gezellig, leerzaam & wie weet heb jij straks een nieuwe groeistrategie!