Website laten maken

Website laten maken

Om een website te laten maken ben je aan het goede (web)adres

Webdesign is een vak apart. Daarom raden wij het nooit aan om zelf je website te bouwen. Bij het bouwen van een professionele website komt namelijk veel kijken. 

 

De meeste bedrijven gebruiken een WordPress website. Dit systeem is heel gebruiksvriendelijk. Dat is wel zo fijn, want als je een site laat maken komt er in 1 keer heel veel op je af. Daarom nemen wij jou even bij de hand langs de meest gestelde vragen. En wijzen we je op punten waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

Website laten maken

De kosten om een website te laten maken

Wij Nederlanders zijn zo’n heerlijk volk. Wij willen gelijk weten wat de kosten zijn & wij willen direct zicht op de kosten in een offerte. Helaas. Exacte prijzen kunnen we niet noemen. Maar een schatting kunnen we wel geven. Een simpele ‘onepager‘ heb je al voor een prijs tussen de 500 & 1000 euro. 

Wil je dat je website klanten oplevert? Dan is het verstandig om te kiezen voor een geoptimaliseerde website. Denk daarbij aan een website met SEO-pagina’s, design gericht op conversie, steengoede content & natuurlijk moet alles in een responsive jasje. Want of je nou op een computer, mobiele telefoon of een iPad kijkt, het moet er goed uitzien! De prijs hiervoor ligt hoger & is helemaal afhankelijk van jouw wens.

DYNAMISCH DESIGN

Het uiterlijk van je website moet lekker bekken. De bezoeker moet gemakkelijk alles kunnen vinden. En het gevoel moet direct goed zijn. Wij helpen daarbij! 

KNALLENDE CONTENT

Wij zien hier dol op. Wij maken content het liefst simpel & begrijpelijk. Wollige teksten werken niet. Echt. Wij verdiepen ons in je doelgroep & schrijven teksten waarvan zij zin krijgen om contact met jou op te nemen. Gelijk heel je marketing aanpakken? Dat kan ook!

RETE RESPONSIVE

Dat telefoontje is inmiddels aan onze hand vergroeid. Het gros van de websitebezoekers bekijkt je website op de smartphone. Voor elke bezoeker moet de website fijn tonen. Dat noemen wij rete responsive.

SEXY SEO

SEO zijn die woordjes weetjewel. Die woordjes die jij tikt in de zoekbalk van Google. Jij wilt dat bezoekers jou vinden. Met goede SEO teksten, afbeeldingen & video’s zorgen wij daarvoor.

Website laten maken

De verschillende websites

  Ik vind het heel spannend, maar ik ga het wel doen. 

  Ik vind het heel spannend, maar ik ga het wel doen. 

  Jessica van Bergeijk belde ons met de vraag of wij van Flom & Co. die snelle video’s van een minuut ook voor anderen…

  Lees verder
  Wat was het schrikken deze week he, mensen?

  Wat was het schrikken deze week he, mensen?

  Heel even leek het of je geen kotsneigingen meer mocht krijgen als iemand de woorden ‘groter als’ in de mond…

  Lees verder
  Marketing met een sociaal randje. Ik hou ervan!

  Marketing met een sociaal randje. Ik hou ervan!

  H&M biedt nu in een aantal landen gratis 24-uurs pakverhuur aan om mensen met sollicitatiegesprekken te helpen. Dus als mensen…

  Lees verder