Deze tips en programma’s hebben we voor jou uitgekozen

image

Ontwerpen in Canva

Het is geen geheim dat Adobe Photoshop en InDesign twee van de populairste grafische ontwerpprogramma’s zijn die vandaag worden gebruikt. Maar als je op zoek bent naar een optie die kan wedijveren met deze twee reuzen, kijk dan eens naar Canva.
image

Logo laten maken door AI?

Ben je mensenschuw, of vind je het gewoon leuk om een keer een logo te laten ontwerpen door AI? Dat kan! Vul in wat je wil zien in je logo, beschrijf je bedrijf en hoppa! Een nieuw logo.
image

De Marketingtornado

Dit is een prima boek voor de beginnende marketeer. Wij horen geregeld dat klanten dit boek hebben gelezen en dat ze daardoor beter snappen wat wij voor ze doen. Dat is fijn. Lees jezelf slim!

Eigenwijs, speels, creatief en vooral gedreven professionals met kennis van zaken. Laag drempelig, geen gedoe met dure proposities, geen ellen lange voorstellen, gewoon hands-on, dit gaan we voor je doen en dat kost het. Houden wij van bij de Masters Group.

Avatar
Raimond Honig
COO Masters in Finance

We zijn heel blij met de input van Flom & Co en in het bijzonder met de sessie met Milan die ons meenam in de belevingswereld van onze doelgroep. En die verschilt nogal met die van ons 🙂 Ga kennismaken en merk hoeveel kennis en kunde er in huis is en hoe leuk ze zijn.

Avatar
Ciska Jol
Communicatieadviseur GGD

We hadden hulp nodig bij het schrijven van vacatureteksten en  om ons bedrijf beter neer te zetten op de website. We hadden fijn, laagdrempelig contact, kregen altijd snelle reacties en Flom & Co. denkt goed mee. Flom & Co. is creatief denkend en heeft een oplossend vermogen. 

Avatar
Esther Peeters
HR Manager, Ingenieursbureau Maters en de Koning