image

Hey! Een stukje geschiedenis voor jou..

Flom & Co. Wat is dat nou voor een rare naam? Om deze vraag te beantwoorden nemen we je mee naar de tijd van de Vikingen. Woeste krijgers die alles en iedereen op hun pad kort en klein sloegen.

Nee, Cindy. Dat is niet waar!

Het echte verhaal gaat als volgt: Milan, Iris en Cindy waren voordat ze compagnons werden, al een jaar of 3 collega’s. Op een marketingafdeling. Iris heet Lommerde van haar achternaam en Cindy luistert ook wel naar de naam Rombout. Dat Lommerde werd Flommerde, Rombout werd Flombout. Flommerde werd Flom. Waarom weten we ook niet precies helemaal meer. Milan Lagerwerf werd uiteindelijk De Slang. Maar dat terzijde.
image
image
image

Maar wat is dat met Flamingo’s dan?

Toen we een naam zochten voor onze vof kwamen we op Flom. En Co. Met een flamingo als logo. Had ook een giraffe kunnen zijn, of een alpaca. Vinden we ook toffe dieren. Maar Flom & Co. riep meteen de associatie met een flamingo op. Raar. Funfact: toen we de naam verzonnen hadden en op pad gingen voor een leuk kantoor, kwamen we overal flamingo’s tegen. Nee, geen echte. We zagen een auto volgeplakt met flamingo-stickers, en in de hal van een kantorencomplex stond er ook één ons aan te gapen. Het moest zo zijn.

Wil je nog meer weten?

Je leert ons ook akelig goed kennen in onze supersnelle, korte vlogs. Hou je vast en zoals Iris zou zeggen: jeeeej!

We maken ook een podcast. Maar pas op..

Ja, kijk uit! Want in deze podcast leer je ons écht goed kennen. Zonder blad voor de mond bespreken we verschillende onderwerpen.

Leuke throwback kiekjes

The original Floms kennen elkaar al een tijdje. Hier volgt een collage als bewijs.
image
image
image
image

Het Flom & team

Wij werken met vaste Freelance flommetjes. Zo kunnen we bij grote projecten opschalen. En we vinden het heerlijk om met freelancers te werken. Het zijn uhm.. Ondernemende types. Oh, ja. Voor het gemak werken we het liefst alleen samen met cameramensen die ‘Robin’ heten.
Avatar

Milan Lagerwerf

Marketing Strateeg / Webdesigner / Regisseur
Avatar

Iris Lommerde

Social Media Expert / Tekstschrijver
Avatar

Cindy Rombout

Journalist / Tekstschrijver
Avatar

Robin Lommerde

Freelance Cameraman

Ben je freelancer? En ben je leuk & grappig?

Stuur dan een mailtje naar milan@flomenco.nl 🙂