Ok mensen, even wat vrolijks tussendoor. Komedieseries!

Wij bij Flom & Co. zijn er nogal dol op. Friends, Brooklyn 99, The Big Bang Theory #loveit. Maar de huidige favoriet? The Office U.S.
image
Ik kijk The Office al vanaf het begin. Bij m’n ouders hadden we alle dvd’s en ik heb de hele boel al minimaal 10 keer gezien. Maar Milan en Cindy? Zij kijken het nu pas voor het eerst.

SAVE BANDIT!

Jaloersmakend wel, wat heerlijk als je als je Jim’s pranks met Dwight voor het eerst kunt bekijken (MEGADESK). En Andy voor het eerst ziet wegdrijven in een sumo pak. Dat plezier gun ik meer mensen. Dus, voor iedereen die het nog nooit heeft gezien: GA HET KIJKEN! Het staat nu op Netflix, makkelijker kan ik het niet maken. Het is zo lekker awkward en herkenbaar. Vooral als je op een kantoor werkt.
Voor de mensen die het wel kennen: Wat is je favoriete scene? De mijne is die waar Dwight de brandoefening uitermate serieus neemt en Angela haar kat door het plafond gooit.
SAVE BANDIT! Doei!
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde