Al mijn zintuigen klapperden uit mijn lichaam. Ik ben echt omver geblazen.

Vorige week was ik even vrij. Ik besloot in Nederland te blijven en allemaal gave plekken op te zoeken. Één van die plekken zit verstopt onder de Erasmusbrug: Remastered Experience.
image
En man. Wat was dat gaaf. Oude meesters zoals van Gogh worden daar tot leven gewekt. Je kan het horen, zien & voelen. Ik had kippenvel tot in mijn tenen. En mijn inspiratie is weer aangevuld tot het dak. Na wat crossen door het Brabantse landschap samen met mijn vriendin Tessa. Was het ook tijd om samen met vrienden een aantal daagjes in Den Nul door te brengen. Het moment dat ik het vakantiehuisje binnenstapte, nam mijn IQ direct met 45 punten af.

Na 3 dagen lachen & dobberen in een veel te grote jacuzzi zijn mijn handen nog steeds rimpelig.

Heerlijk is dat hè? Een jaar lang probeer je intelligente dingen te verzinnen. En na 10 minuten met vrienden lig je in een scheur om de meest simpele dingen. Na 3 dagen lachen & dobberen in een veel te grote jacuzzi zijn mijn handen nog steeds rimpelig. Anyway. Stoom is afgeblazen. Inspiratie is opgedaan. En ik knal nu weer lekker door.
En lieve mensen.. Er komt echt zoveel gaafs aan! Van interactieve video’s tot te gekke offline campagnes.. Aaah! Spannend!
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf