Ben jij goed in netwerken? En dan heb ik het over de offline variant. Live. In het echt.

Online netwerken, zoals hier op LinkedIn gaat me prima af. Ik maak mijn blogs met veel plezier en ik reageer met regelmaat op verhalen van anderen. Op die manier heb ik al veel leuke, bijzondere ondernemers leren kennen.

Maar netwerken in real life is anders. Toen ik een aantal jaren geleden als zzp’er werkte, heb ik redelijk wat netwerkbijeenkomsten bezocht. En om heel eerlijk te zijn vond ik dat soms wat ongemakkelijk. Het voelt een beetje als daten.

Kan heel goed aan mij liggen. 🙂

Bij veel van die events lag het er voor mij misschien te dik bovenop dat mensen daar vooral waren om klanten te scoren. Misschien is dat het ongemak wat ik voel.

Ben jij een echte netwerker? Heb je tips? Ik hoor ze graag. Wat hoe ongemakkelijk ik het soms ook vond, ik hoop toch echt dat we elkaar ergens dit jaar weer live mogen ontmoeten!

#netwerken#creatiefmarketingbureau