Staren naar een naamloos document met een genadeloos knipperende cursor.

Het lukt me niet om iets op papier te krijgen.

Ik pluis de krant van zaterdag uit voor inspiratie, maar er komt niks. Ik haal nog maar een keer koffie, loop een rondje, staar uit het raam. Er komt niets. Alles is al een keer gedaan. Dat leuke blogje over dat interessante onderwerp? Al een keer door iemand anders geschreven….

Ik schrijf voor Flom & Co. wekelijks lappen teksten voor klanten. Interviews, achtergrondverhalen, Maar een kort blogje voor woensdagochtend…het lukt me vandaag gewoon niet mensen!

Ik had natuurlijk ook lekker niks kunnen posten. Daar hadden jullie met z’n allen helemaal niets van gemerkt. Maar toen bedacht ik; iedereen die schrijft heeft hier vast in meer of mindere mate last van.

En ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jouw remedie.

Ik geef mezelf na vandaag 4 dagen vrij. Dan komt het vast goed.

Wat doe jij bij een acuut geval van writer’s block?

#copywriting#tekstschrijven#tekst#writersblock