Die video op jullie website! Hilarisch!

Op onze Flom & Co. website prijkt sinds onze oprichting in het jaar 2020 een geinige video.
Een meesterwerk van onze Milan dat ‘Even in het kort’ heet.
image
We krijgen daar vrijwel wekelijks reacties op en die zijn altijd positief. En dat vinden we heel fijn. Omdat het leuk is om complimenten te krijgen, maar ook omdat het precies uitstraalt wie we zijn en wat we doen.

Kunnen we ook minder jolige dingen produceren? Uiteraard.

Ook onze vlogs zijn populair. In eerste instantie vooral bij onszelf, maar nu een volgende aflevering al een hele tijd op zich laat wachten, krijgen we steeds meer vragen waarom het in hemelsnaam zo lang duurt tot er een nieuwe online komt. (Ja, Milan..hoe zit dat?) We maken dit soort video’s trouwens ook voor onze klanten. Jessica van Bergeijk durfde het aan en ook van de mannen van UwDigitaleBoekhouder.nl mochten we video’s maken.
Kunnen we ook minder jolige dingen produceren? Uiteraard. We zijn samen met cameraman Robin Lommerde bezig met het draaien van mooie video’s voor de De Hypotheekshop Dordrecht Stadspolders. Voor de fans :). Vanmiddag rijden we met het bedrijf naar Drenthe. Een soort roadtrip. En dat schreeuwt natuurlijk om een vlog!
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout