Een hielenlikker, een slijmbal. Ik ben het.

Zit ik op het terras? Dan bedank ik de ober of serveerster ongeveer 27x. Bestelling opgenomen? Dankjewel! Drankje op tafel? Bedankt! Mes op tafel? (Niet het programma) Super bedankt! Vork ernaast? Dankjewel he! Een gefrommeld servetje erbij? Thanks! ๐Ÿ˜
image
Oh, hier ga ik weer. De smiley achter dit bericht. Dit doe ik ook in e-mails en Whatsappjes. Want stel.. Iemand vat mijn berichtje niet vriendelijk op. De horror. Ik zou het niet overleven. Stuur ik een tekst op naar een klant? Dan zit ik me al te verkneukelen: ik heb er stiekem nog een extra tekst bij gedaan. Waarom? Geen idee. Ik wil gewoon dat de persoon aan de andere kant van de lijn blij verrast is.
Jep. Slijmbal niveau 4000. Maar goed. Ik leg me erbij neer. Teksten zoals: โ€˜Het maakt niet uit wat anderen van me denkenโ€™, hebben (helaas) geen invloed op me. Het boeit me wel. En ik accepteer het maar.

Ik wil gewoon dat de persoon aan de andere kant van de lijn blij verrast is.

โ€˜Jij bent zoโ€™, zou Jeroen van der Boom zingen. Ik zou instemmend knikken en twee duimen opsteken. Want ja. Hij moet me ook aardig vinden. Ik leg me erbij neer. Ik ben zo. En ik hoop dat mijn klanten er profijt van hebben! ๐Ÿ™‚
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf