Iewl! Je zei vandaag tijdens de training ‘roadmap’!

Op de terugweg in auto werd ik door Iris geheel terecht aangesproken op het gebruik van een onnodige Engelse term.
image
Ik ben voorstander van simpel taalgebruik. Ook als het over marketingtermen gaat:
Funnel = trechter
Engagement = betrokkenheid
Roadmap = stappenplan

Onnodige Engelse termen.. Is dat irritant of allow je dat wel?

Als excuus sputterde ik tegen Iris dat het komt omdat #Netflix soms mijn enige aanspraak op een dag is: Harvey Specter spreekt nou eenmaal Engels. Maar goed. Ik ga er weer extra op letten. Wat vind jij? Onnodige Engelse termen.. Is dat irritant of allow je dat wel?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf