Iris acteert dat ze telekinetische krachten heeft en ik krijg een sinaasappel tegen me aan gegooid.

‘Nog een keer’, roept Milan vanachter zijn camera. Tien minuten hiervoor is het nog een dooie dinsdagochtend. Milan monteert een vlog en ik struin wat rond op social media als Iris opeens roept dat ‘iets’ ons op het lijf geschreven is. Ze is vacatures aan het lezen en heeft een parel gevonden.
image
Ze citeert. ‘Uitrollen marketing- en communicatieplannen, campagnes coördineren, evenementen organiseren, contact leggen met de pers en het opzetten van een recruitment marketing campagne.’

Milan’s brein begint te ratelen en hij roept iets over een sinaasappel. Die tover ik uit mijn tas.

Meteen staan we aan en spuien we allerlei ideeën. Er moet een video komen. Ik zoek een verslag van RTV Rijnmond op over het bedrijf. Iris begint bloedfanatiek een motivatiebrief te typen. Milan’s brein begint te ratelen en hij roept iets over een sinaasappel. Die tover ik uit mijn tas.
Twee uur later hebben we een video, een motivatiebrief en ligt er in ons kantoor een uit elkaar gespatte sinaasappel. Mensen van innocent drinks; check jullie mail :).
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout