Marketing met een sociaal randje. Ik hou ervan!

H&M biedt nu in een aantal landen gratis 24-uurs pakverhuur aan om mensen met sollicitatiegesprekken te helpen.
image
Dus als mensen een sollicitatiegesprek hebben, zorgt H&M dat iedereen er goed en verzorgd uitziet. Vind ik tof. Dit is op een aantal punten geniaal.

Knap staaltje werk.

👍 Ten eerste komen ze sociaal over. Ze tonen als bedrijf aan dat ze empathie hebben. Stukje menselijkheid. 👍 Ten tweede is de kans groot dat zij op deze manier ambassadeurs voor het leven werven. Als mensen mede dankzij het pak van H&M een mooie baan binnenslepen, dan blijven ze dat positieve gevoel altijd aan H&M koppelen.
Knap staaltje werk. Ik kan dit heel erg waarderen. Wat jij?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf