Mijn eerste 2 maanden ondernemen hebben als kenmerk.. Onzekerheid.

Dat stemmetje in je hoofd kent iedereen wel toch? Doe ik hier wel goed aan? Kan ik dit wel? Zitten mensen hierop te wachten?
image
Ik heb in sneltreinvaart geleerd dat #ondernemen voor een groot deel een spel tegen jezelf is. Als een klant niet terugbelt, zoek ik dat bij mezelf.. ‘Het zal wel niet goed geweest zijn. Er is geen interesse meer..’

❌ Deze gedachte is FOUT! Duh..

Door veel te praten met mijn vriendin, mijn ouders & natuurlijk mijn compagnons Iris & Cindy heb ik vrij rap mijn lef en bravoure weer teruggevonden. En het gaat bijzonder goed met Flom & Co.: 6 klanten (!!), een omzet waar we alledrie een goed salaris uit halen & natuurlijk heb ik er heel veel lol in!
Herken jij de onnodige onzekerheid?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf