Ons kantoor is af!

En heel eerlijk gezegd: ik had niet verwacht dat we nu al deze mijlpaal zouden bereiken. EEN KANTOOR LIEVE MENSEN
image
5 maanden ondernemen en pats boem, een Flom & Kantoor. Hoe dit kan? Het komt in ieder geval niet omdat we doorgewinterde ondernemers zijn. Integendeel, we leren over het ondernemen nog dagelijks bij.

 Iris, Cindy & ik doen echt ALLES voor onze klanten. Zij geven ons het vertrouwen & dan gaan wij door het vuur voor ze.

Maar Iris, Cindy & ik doen echt ALLES voor onze klanten. Zij geven ons het vertrouwen & dan gaan wij door het vuur voor ze. Wij staan vervolgens als kinderen te juichen als wij reacties ontvangen zoals:
‘’Echt een heel gaaf filmpje is het geworden’’ ‘’Ik krijg veel complimenten over de nieuwe website’’ ‘’De aanmeldingen schieten omhoog (door de advertenties)!’’
Zo. Dit was mijn portie blijheid op je tijdlijn. Trouwens.. Als je nog iemand kent waar wij voor door het vuur kunnen? Laat het me weten! Dan krijgen zij een gratis marketingstrategie sessie cadeau! 🙂 #marketing#ondernemen
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf