Waar ben jij begonnen?

Ik werkte als parkeerwachter, maakte ontbijtjes in een hotel & stond achter de bar bij Theater Walhalla. Daarnaast had ik mijn eigen #fotostudio op de Witte de With in Rotterdam. Althans, het was een klein kamertje in de nok van een gebouw dat ik mocht gebruiken van Hans Scheffer.
image

Ik was een 18-jarig schoffie dat via #Facebook de ene na de andere afspraak voor foto’s binnenhengelde. Hoe dan?!

Waarom ik dit deel? Ik zat zojuist mijn harde schijf door te spitten en vond de foto’s uit die tijd. Ik was een 18-jarig schoffie dat via #Facebook de ene na de andere afspraak voor foto’s binnenhengelde. Hoe dan?!
Anyway. Die tijd heeft de basis voor mij gelegd. Contacten voor het leven zoals Peter van der Schaaf. Daarnaast heeft het mij verliefd gemaakt op het marketingvak. Want niet veel later ben ik de #marketing ingerold.
Nu ben ik benieuwd.. Waar ben jij begonnen? ⬇ De 3 foto’s aan de muur zijn uit die tijd trouwens!⬇
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf